2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 251 پست

دوستان از صحبت های شما این نتیجه رو گرفتم ک براش شاتای چتاشو بفرستم و بگم با این کارت ب منو و خواهرم ضربه زدی یا دست از این کارت وردار یا برای همیشه مارو از دست میدی 

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
نه عزیزم منم خودم پرازدردم درددیگرانو گوش میدم متوجه میشم فقط ممکنه جنسش فرق داشته باشه   ایش ...

ممنون امیدوارم شما هم تو زندگیت خوش باشی ❤خدا به دل شما هم آرامش بده 

اره درسته درک میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان از صحبت های شما این نتیجه رو گرفتم ک براش شاتای چتاشو بفرستم و بگم با این کارت ب منو و خواهرم ...

دقیقا باید بگی یا مارو انتخاب کن یا خیلی راحت بزار برو هر کار دلت میخواد کن 

بگو به جز اینا چیز های دیگه هم دارم که شرمم میاد حتی تو گوشیم نگه دارم تو فلش جایی قایمش کردم 

بزار حسابی جا بخوره

دقیقا باید بگی یا مارو انتخاب کن یا خیلی راحت بزار برو هر کار دلت میخواد کن  بگو به جز اینا چی ...

راهکار خوبیه 👍

بعضی وقتام طرف یه تلنگرمیخوادکه به خودش بیاد دست برداره

چقدر حالم بد شد این کامنترو میخونم

میدونی بنظرم صحبت فایده نداره شاید حرفم خوشایند نباشه ولی بهتره استارتر توی قضیه ورود نکنن فقط هوای خواهرشون رو داشته باشن و‌به خواهرشون کمک روحی بکنن هرکاری که ازدستشون بر میاد فکر کنن مادرشون مرده که اگر مرده بود بهتر میبود بنظرم

پاشون رو از دایره چالش های کارمای مادر پدر بیرون بکشن اینجور‌م‌اقع حتما پدر هم کاری میکنه ک مادر براحتی فضای خیانت داره متاسفانه

دختر همسایمون اومد گفت صدات میومد گفتم تو خواب داشتم جیغ میزدم😔

متاسفم 💔

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
دوستان از صحبت های شما این نتیجه رو گرفتم ک براش شاتای چتاشو بفرستم و بگم با این کارت ب منو و خواهرم ...

عزیزم خودتون مادرت روبهترمیشناسی.ناشناس باشی بهترنیست؟ببینه نقشه نمیچینه برعلیه شما؟وقیح ترنمیشه؟بنظرم اول براش ناشناس بفرست بخودش نیومد برای پدرتون بفرست که طلاقش بده بزارهیچوقت نفهمه شماباعث شدی هرچندمقصراصلی خوداون ادمه

عزیزم خیلی برات غصه خوردم و ناراحت شدم در عجبم پدرتون چرا کاری نکرد حتی شده پنهانی برادرت یا پدرت ...

آره منم مشکوکم میگم شاید خودش به اون پسره گفته بیاد پدرم به مادرم خیلی اعتماد داشت داداش بزرگم وقتی فهمید بنزین برداشت بره خونشون رو آتیش بزنه مامانم جلوشو گرفت بابام گفت خودتو بدبخت نکن انگار کل دنیا دست به دست هم داده بودن من عذاب بکشم 

عزیزم خودتون مادرت روبهترمیشناسی.ناشناس باشی بهترنیست؟ببینه نقشه نمیچینه برعلیه شما؟وقیح ترنمیشه؟بنظ ...

بابای من هیچوقت تا پای طلاق نمیره متاسفانه، و اینکه ناشناس نمیتونم باشم چون پیگیری میکنه و تهشو درمیاره