2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 251 پست
خوب دارید اشتباه میکنید دیگه. یکم به خودتون بیاید.بزنید زیر میز قرار نیست یه نفر واسه عشق و حال خودش ...

چیکار میتونم بکنم؟ تا گردن فرو رفته تو لجن،،میترسم با گفتن و رسوا کردنش بدتر شه 

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسیدم 

اخه چ ترسی مادرت باید بترسه ک ب همتون داره خیانت می‌کنه...الان جلوشو‌ نگیری بعد عواقب سختری گریبانتونو میگیره...بگو مامان این همه سال چیزی نگفتم گفتم شاید بشیمون بشی سرت ب سنگ بخوره حالا ک چن سال ادامه دادی مجبورم خودم اقدام کنم پس دست بردار لطفا ..

منو کتک زد خودشو کتک زد گردن نگرف و همه چی بدتر شد بهم گیر داد بدمو پیش بابام گف نگوووو اصلا نگو بهش ...

من یه بار تا مرز گفتن پیش رفتم انقد بابامو جلو چشمم شکست خورد کرد که پشیمون شدم، غرورشو له کرد 

چیکار میتونم بکنم؟ تا گردن فرو رفته تو لجن،،میترسم با گفتن و رسوا کردنش بدتر شه 

رسوا بشه بهتره 

طلاق بگیره هر کار میخواد کنه 

ببین خواهرت ممکن وقتی میبینه خیلی بدتر از مادرت بشه 

شاید طعمه بشه بهش تجاوز شه 

چون این مادر بخاطر شهوت هر کاری میکنه

فهمیدن صبح که بیدار شدم رختخوابم پر خون بود باورت میشه دکترم نبردن نزاشت بابام شکایت کنه گفت میفهمن ...

اعصابم ازاین زن بی شعوربه هم خورد خدالعنتش کنه ببخشیداین مادرنبوده دشمنه...چی کشیدی بمیرم یه دختربچه کوچیک معصوم یهوتوخواب یه حیوون بیادبالای سرش...

اخه چ ترسی مادرت باید بترسه ک ب همتون داره خیانت می‌کنه...الان جلوشو‌ نگیری بعد عواقب سختری گریبانتو ...

اینم حرفیه ولی برا کسی که بخاد عوض شه نه کسی که تازه مزش دراومده به دهنش

من یه بار تا مرز گفتن پیش رفتم انقد بابامو جلو چشمم شکست خورد کرد که پشیمون شدم، غرورشو له کرد 

توروخدا بهش نگو همه میخوان کمکت کنن براشون اتفاق نیفتاده میگن به به روش بیار ولی من تجربه کردم نگو هیچ وقت هیچ وقت ایت اشتباهو نکن

توروخدا بهش نگو همه میخوان کمکت کنن براشون اتفاق نیفتاده میگن به به روش بیار ولی من تجربه کردم نگو ه ...

دو دل شدم به شدت

توروخدا بهش نگو همه میخوان کمکت کنن براشون اتفاق نیفتاده میگن به به روش بیار ولی من تجربه کردم نگو ه ...

زنی که اینکار میکنه طلاق بگیره هر گوهی میخواد بخوره 

حداقل ادم نمیبینش 

بیچاره باباش 

اعصابم ازاین زن بی شعوربه هم خورد خدالعنتش کنه ببخشیداین مادرنبوده دشمنه...چی کشیدی بمیرم یه دختربچه ...

آره عزیزم میتونست به یکی از داداشام بگه بمونن با من خونه منو اونو مادر حساب نمیکنم دلم میخواد یبار جلوش وایستم بگم تو این بلاهارو سرم آوردی داد بزنم بگم تو باعث بدبختی من شدی