2454
2553
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4759 بازدید | 251 پست
باورت میشه هیچ وقت ازش محبت مادری ندیدیم میگفت کسی به من محبت کرده من به شما بکنم 

ماهم همینطور همیشه از سمت بابامون حمایت شدیم و محبت دیدیم 

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
الهی بمیرم برا دلت، حالا تا چند سال دیگه دردش با توعه و بعد کم کم عوض میشی عین من🙂سنگ میشه آدم  ...

نمیبینمش قسم خوردم روزی که خبر مرگش بیاد جشن میگیرم هربلایی سرم اومد بخاطر اونه هربلایی سر بابام اومد بخاطر اونه 

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

2564
نمیبینمش قسم خوردم روزی که خبر مرگش بیاد جشن میگیرم هربلایی سرم اومد بخاطر اونه هربلایی سر بابام اوم ...

متاهلی؟ 

خودم به کنار ولی خواهرم چون تو اون محیطه هر روز بیشتر استرسی و عصبی میشه، روانشناس تا جایی کمکش میکن ...

عزیزم کاملا درکت میکنم ولی ب این فکر کن ک ته این دوندگی ها ک تو ذهنته هیچی جز عذاب روحی خودت و خواهرت و بدتر شدن مادرت نیس 

اون با این تعاریف شما معلومه ک اصلا نمیخواد عوض بشه 

حرف زدن باهاش هیچ تاثیری نداره 

فقط میتونی ب خواهرت کمک کنی 

اتفاقا اگه جلسات متعدد روانشناسی ببریش شک نکن خیییلی حالش بهتر میشه 

چون تو خانوادمون موردی بود ک ب شدت روحیش از دست داده بود و اصلا امیدی بهش نبود 

انقد رف جلسات روانشناسی ک الان زمین تا آسمون فرق کرده و با اینکه محیط زندگیش همونه اما پذیرفته شرایطو و عاقل شده

شما هم ببر خواهرتو شک نکن موثره

مادربرای بچه ها مقدس وپاکه وقتی یک زن این تقدس روزیر سوال میبره چه انتظاری ازش داری؟شعور؟انسانیت؟

روزی که آدم میفهمه اون مامان خوب و مهربون که دین و دنیات بود این کارس غمای همه عالم میریزه تو دلت نه میتونی کاری کنی نه میتونی بروز بدی خیلی بده 

2456

فقط ببریدش یه جا قشنگ باهاش صحبت کنید، وظیفه مادرتونه گوش بده به صحبت های شما،چون این مشکلی هستش که ایشون به وجود آوردن.خواهر شما از نظر روحی واقعا ضربه میخوره

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
نمیدونم اصلا چجوری مطرح کنم

عزیزم داره با زندگی همتون بازی،میکنه بعد تو باهاش رودرواسی داری برو جیغ و داد کن تهدیدش کن که ادامه بده آبروشو میبری الکی بگو چتاتو دارم هکت کردم بترسونش 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
نه فکر میکرد بچه ام نمیفهمم ولی خوب میدونستم تو خونمون چه خبره 

ببخشید خرنبوده خودشوزده به خریت بخاطرشهوتش وگرنه آدم میدونه حتی تواتاقی که نوزادهست نبایدرابطه داشته باشه چون میفهمه بعدشماکه احتمالا شش هفت سالت بوده چطورمیشه نفهمی

عزیزم کاملا درکت میکنم ولی ب این فکر کن ک ته این دوندگی ها ک تو ذهنته هیچی جز عذاب روحی خودت و خواهر ...

دلگرم شدم با حرفت گلم ممنون واقعا پس حتما میبرمش ایشالا که بهتر بشه

2568
عزیزم داره با زندگی همتون بازی،میکنه بعد تو باهاش رودرواسی داری برو جیغ و داد کن تهدیدش کن که ادامه ...

اینجور آدما اگ قرار بود بترسن ک سمت اینکارا نمیرفتن، چندین مورد شنیدم از دوستام که بدتر میشه بعد گفتن بخاطر همین دست و دلم ب گفتن نمیره

ببخشید خرنبوده خودشوزده به خریت بخاطرشهوتش وگرنه آدم میدونه حتی تواتاقی که نوزادهست نبایدرابطه داشته ...

10 سالم بود همشو میدونستم چه شبا که میترسیدم یکی از اونا بیاد سراغم و سرم اومد 😔

خداروشکر بعد ازدواج اولم و طلاقم که مجبور شدم دخترمو ترک کنم الان زندگیم خوبه ولی دردم زیاده مجبور ش ...

پس خودتم آسیب‌های زیادی دیدی..‌.اینا نمیدونم چرا غلطی میکنن تاوانش روبقیه میدن؟یه نفر میدونم یه دخترو ازدختری درآورد به زنش خیانت کرد تاوانش روبچش داد