2777
2789
عنوان

یه سوال ...

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 17 پست
عوا سلامممم. من بالاخره بچه دار شدم و الان پسرم چهار ماهشه😆😆 بارداری حتی یه عوق هم نزدم😐 زایمانم ...

خداروصدهزار مرتبه شکررررررررر،روزمو ساختی،دمت گرم که منو یادت بود،چجوری پیدام کردی حاجی😂

ماشاالله ماشاالله ماشاالله،چشم بد به دور ،من که یه چی کشیدم هنوزم تن و بدنم میلرزه،خدا پسر گلت رو حفظ کنه عزیزدلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خداروصدهزار مرتبه شکررررررررر،روزمو ساختی،دمت گرم که منو یادت بود،چجوری پیدام کردی حاجی😂ماشاالله ما ...

تاپیک هاتو نگاه کردم و بعدش گفتم کاش نمیزاشتم این پیام رو🥲 واقعا بهشت زیر پاته... انشاالله خدا جواب سختی های بارداری و زایمان و بعد زایمانت رو اون دنیا با بهشت خوشگل بده😍 خدا پسر نازت رو حفظ کنه ، الان چند وقتشه ؟

امید وارم همیشه تنش سلامت باشه. من پسرم روزای اول زردی شدید گرفت و بستری شد و واقعا هر روزم شده بود گریههههه. دلم میخواست خودم تیکه تیکه شم ولی پسرم تو دستگاه و سرم به دست نباشه و هر روز دستاشو سوراخ نکنن که خون بکشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک هاتو نگاه کردم و بعدش گفتم کاش نمیزاشتم این پیام رو🥲 واقعا بهشت زیر پاته... انشاالله خدا جواب ...

دورت بگردم عیبی نداره گلم ،ممنونم از دعای قشنگت خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه،پسرم شهریور میشه یکسالش ان شاالله

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)