2777
2789
عنوان

یه سوال ...

158 بازدید | 17 پست

اگه یک دختری درونگرا و خجالتی که اصلا هر کی وارد کلاس میشه یه نگاه کوچولو بهش میندازه که ببینه فقط کی هست با دوستشون وایسه تو راهتون و نگاهتون کنن و وقتی نگاهشون کنی ارتباط چشمی بر قرار می کنند یا مثلاً وقتی سلامشون کنی با خنده سر تکون میده . این رفتاراش چه منظوری را میرسونه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا کنه یه چی بشه دختره جذبت بشه بهش پیشنهاد بدی اونم قبول کنه برین زیر سقف خوشبخت بشین دوتا بچه بیارین یه دختر یه پسر ....داداش خفمون کردی بخدا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
برا منم ک توهم بارداری دارم از این دعا ها کن😐😭

ایشالا توهمت به واقعیت تبدیل بشه حامله بشی اینقدر اوووق بزنی و ویار کنی  بعد ۹ماه فارغ بشی یه بچه ی خوشگلو سالم بگیری بغلت بعد از بی خوابی و خستگی بیای تاپیک بزنی بعد خودم بیام دلداریت بدم .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ایشالا توهمت به واقعیت تبدیل بشه حامله بشی اینقدر اوووق بزنی و ویار کنی  بعد ۹ماه فارغ بشی یه ب ...

حاجی شیش ماهه تو اقدامم. واقعا با همه سختیاش کنار اومدم. فقط بچه میخاممممم

ایشالا توهمت به واقعیت تبدیل بشه حامله بشی اینقدر اوووق بزنی و ویار کنی  بعد ۹ماه فارغ بشی یه ب ...

امیدوارم ناراحت نشی از قسمت اووق و ویار...خودم وقت تایپش خنده م گرفت...شوخی بود

حاجی شیش ماهه تو اقدامم. واقعا با همه سختیاش کنار اومدم. فقط بچه میخاممممم

حاجی گفتنت رو بزار کنار بچه دار میشی.مادر باحوصله و‌صبور و فداکار 

از یه مادر دهه هشتادی چه انتظاری داری. فک میکردم ماه اول بشه 

ای جووووونم...انشاالله خدا دلتو شاد کنه و به مراد دلت برسی

ایشالا توهمت به واقعیت تبدیل بشه حامله بشی اینقدر اوووق بزنی و ویار کنی بعد ۹ماه فارغ بشی یه بچه ی ...

عوا سلامممم. من بالاخره بچه دار شدم و الان پسرم چهار ماهشه😆😆 بارداری حتی یه عوق هم نزدم😐 زایمانم طبیعی فیزیولوژی خیلی راحت و سریع بدون برش🫡 پسرمم نه کولیک داره نه رفلاکس و از اول شبا گرفت خابید😆😆