2789
عنوان

خیلی میخاره🥹😭

253 بازدید | 18 پست

ابله مرغون دارم اولاشا خارشم قابل کنترل نیست چندبار ناخواسته خواروندم الان جاشون گود شده 😭

کلی دارو داد دکتر ولی اصلا خارشم کم نمیشه کالامین هم اثر نداره 

شما چطور کنترل میکردید نخارونید

.

دوش آب سرد

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خییییلی بده منم گرفتم خیلی سال پیش

فقط دوش آب یخ آرومم. می‌کرد انگار ی جوری میخاروندش

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

دوش آب ولرم رو به سردی بگیر.کالامین که اثر نداره اون واسه نیش حشراته.

روشون قالبای یخ کوچولو بذار که بی حس بشه خیلی مراقب باش جاشون بمونه بعدش نمیره ها

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
دوش آب ولرم رو به سردی بگیر.کالامین که اثر نداره اون واسه نیش حشراته. روشون قالبای یخ کوچولو بذار ک ...

اره پشیمونم چرا خاروندم .الان چندتا گود دارم اونا رو میشا کاری کرد مال الانه

.
سه تاش بی اثره برام

شربت کاسنی یا ابلیمو خاکشیر ,خنک میکنه بخور,ادویه و گوشت گوسفند وغذای طبع گرم نخور,بادمجون وگوجه نخور.اگه تونستی گل ختمی رو دم کن بعد با ابش خودتو بشور

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
اره پشیمونم چرا خاروندم .الان چندتا گود دارم اونا رو میشا کاری کرد مال الانه

فکر نکنم فقط دیگه دست نزن همش روشون یخ بذار که بی حس بشن 

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...