2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه پیاله؟ مگه تازه نمی‌خوای شروع کنی؟تا الان فقط و فقط شیر میدادی؟

سه روز فرنی سه روز حریره سه روز سوپ  ۱ قاشق در سه وعده بدم بعدش میتونم هرچقدر که خودش خورد بدم؟؟

همسده امام رضایوم😍

من به بچه اولم شش ماهگی دادم، هربار دکتر می‌بردم می‌گفت حق نداری غذا بدی تا شش ماهگی.

بعدش شیر کردم بسیار بدغذا شد و به سختی تونستم به غذا خوردن عادتش بدم.

بچه دومم پایان ۴ شروع کردم سرلاک برنج و فرنی.

الان خیلی راضی هستم غذا خوردن و دوست داره و خودش پای غذا میشه یکسالش هست

سه روز فرنی سه روز حریره سه روز سوپ  ۱ قاشق در سه وعده بدم بعدش میتونم هرچقدر که خودش خورد بدم؟ ...

نه عزیزم چخبره،از لعاب برنج شروع کن چند روز فقط روزی یک قاشق لعاب برنج بده اگر اسهال نشد حالش خوب بود بعد از چند روز دو بند انگشت هویج به برنج اضافه کن دوباره در حد یکی دو قاشق چایخوری بده ببین اسهال نمیفته حساسیت نمیده بعد حریره بادام شروع کن در حد ۵_۶ قاشق...هر روزی که میخوای غذا بدی فقط یه مدل بده گوارش بچه رو بهم نریزی این برای شروعه که حساسه دیگه دیدی حساسیت نداره دل‌درد نداره طبق همون برنامه خودت بده سوپت هم سوپ بچه باشه دیگه همه غذاها بدون نمک بدون شکر بدون روغن  

من به بچه اولم شش ماهگی دادم، هربار دکتر می‌بردم می‌گفت حق نداری غذا بدی تا شش ماهگی. بعدش شیر کردم ...

خیلی شنیدم اونایی که ۴ ماهگی غذا دادن خیلی خوش غذان  کاشکی منم ۴ ماهگی شروع میکردم

همسده امام رضایوم😍