2777
2789

تاثیر داره؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میخوام بخرم،خوبه؟

دکتر میگه اگه تا ۶ ماه بخوری اره من با زینک میخوزم ریزشش کم شده ولی نیبینم میریزن موهام پسرونس انتظار دارم کلا نریزن

مشاور تحصیلی و معلم زبان
دکتر میگه اگه تا ۶ ماه بخوری اره من با زینک میخوزم ریزشش کم شده ولی نیبینم میریزن موهام پسرونس انتظا ...

مال منم پسرونه س ولی دست میکشم می‌ریزه همش😐😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
مال منم پسرونه س ولی دست میکشم می‌ریزه همش😐😂

خودمم ولی پسرونه نباید بریزه😣 من موهام تا باسنم بود به خاطر ریزشش پسرونه زدم بازم میریزه🥺

مشاور تحصیلی و معلم زبان
خودمم ولی پسرونه نباید بریزه😣 من موهام تا باسنم بود به خاطر ریزشش پسرونه زدم بازم میریزه🥺

شما دکتر رفتید؟ آزمایش اینام دادین؟

شما دکتر رفتید؟ آزمایش اینام دادین؟

ازمایش دادم نه دکتر رفتم😆 از دکتر دارو خونه پرسیدم ولی قراره فردا برم ازمایش خسته شدم در روز حدودا ۲۰ ۳۰ تا میریزه کچل میشم 

مشاور تحصیلی و معلم زبان
 ازمایش دادم نه دکتر رفتم😆 از دکتر دارو خونه پرسیدم ولی قراره فردا برم ازمایش خسته شدم در روز ...

آها چون خودم نرفتم میخواستم بپرسم ببینم هزینه هاش چجوریا در میاد و اینا🗿😂

ایشالا که خوب بشه💛

آها چون خودم نرفتم میخواستم بپرسم ببینم هزینه هاش چجوریا در میاد و اینا🗿😂 ایشالا که خوب بشه💛

با دقترچه فک کنم رایگانه

قربونت ❤️

مشاور تحصیلی و معلم زبان