2777
2789
عنوان

اولین بار شوهرتون رو کجا دیدید😁

160 بازدید | 13 پست

اولین بار شوهرتون رو کجا دیدید و همون لحظه چه حسی بهش داشتید 😁 مثلا با خودتون گفتید به به چه جذابه چه خوشتیپه یا چه آقاست کلن بگید تو دیدار اول جذبش شدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه 

تو دلم گفتم به به این چه جذابه و اقاست 

همون شد همکلاسیم 

همونم روم کراش زد 

ولی من 

ازخودم دورش کردم  ...

نمی دونم چرا 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

توساختمونمون موقعی که داشت تعقیبم میکردمثلانامحسوس لورفت بعدخودشوزداون راه همون روزبازتودانشگاهمم به شوفاژتکیه کرده بودبازداشت نگاهم میکردفکرکردم اشتباه میکنم بعدکه فرداش اجیشوفرستادبراصحبت فهمیدم چی به چیه😁

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

اولین بار خاستگاری خالم دیدمش چون فامیل داماد بود بچه برادر داماد بود 

من ۱۱ سالم بود و اون ۱۰ سالش بود 

فک کن یه پسر سفید با موهای فر طلایی و مژه های بلند و چشای عسلی بعد شیطوووون رفت دسشویی درو روش قفل کردم 😂تو همون عالم بچگی عاشقش شدم گفتم خدایا من بااین ازدواج کنم😁🤭

هفت سال بعد دیدمش تازه ۱۸ سالم شده بود اون ۱۷ تولد پسرخالم بود هنوزم عاشقش بودم ولی اون نمیدونست اون شبم گذشت فرداش پیگیر شد و ب همه گف عاشقم شده و شمارمو پیدا کرد باهم دوس شدیم سال ۹۶ بود 

سال ۱۴۰۰ عقد کردیم و ۱۴۰۱ تیر ماه عروسی کردیم🤭😁

چ بامزه😄 تو دیدار اول ازش خوشت اومد 

اره فقط خیلی ناجورسیبیل داشت 😐😂البته تاعروسی بربادشون دادم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
از جسارت و شیطنتت خوشم اومد 😄 خوشبخت باشید 💚

اره من یکاری کردم اون شب عاشقم بشه ولی اون و همه فکر میکنن ک خودش عاشقم شده و مخمو زدع😂😂😂😂😎

مرسییی عزیزم ایشالا همه عاشقا بهم برسن و خوشبخت بشن😍♥️