2821
2789
عنوان

حق با کی هست ؟؟

111 بازدید | 13 پست

صاحبخونمون یه خانومه خیلی از اون اذیت کنا و بددهن هست من همیشه پیش همسرم نگفتم تا اینکه ما خونش دیگه امسال نگرفتیم الان ده دقیقه یکبار. زنگ میزنه ب من باید ۳۱مبرین فلان بهمان منم میگم باشه خب 

اون روز طبق معمول تماس گرفت شوهرم تو اتاق بود صداش میرفت تا اونجا شوهرم عصبی شد گوشی ازم گرفت گفت فلانی ب چه حقی اینطور حرف میزنی ما قراردادمون یک تیر هست تموم شد رفت 

دیگه اون خانوم نمی‌دونم چی گفت همسرم گفت اصلا نمیکشم تا یک ۵ ببینم چی از دستت میاد بی ادب بی نزاکت 

قطع کرد روش

الان من استرس دارم آدم خیلی کولی هست میگم شکایت کنه چی میشه ما قصد داریم بریم خونه هم داریم میگیریم شوهرم گفت اگه بهت زنگ زد جواب نده اگه طی این هفته نصف رهن داد خوبه نداد پس منم نمیرم‌حساب کار بیاد دستش

الان من فک میکنم خیلی مشکل جلو پیش میاد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

3 ماه طول میکشه تا حکم بیات

ییعنی هیچی از دستش برنمیاد درسته 

اینم بگه باید طبق قانون ۲۰درصد بکشه رو خونش ایشون ۵۰درصد کشیده 

بنظر شما ممکنه اگه اذیت کنه منم اذیت کنم

شوهرم خیلی پردل و جرات هست اصلا مهم نیس براش میگه

من دارم میترسم از ترس 

الان بخواد شکایت کنه چطور ممکنه من اصلا نمیدونم

نترس به ضرر خودشه پدر من از صاحبخونه شکایت کرد برای فحاشی و ندادن پول در خونه رو پلمپ کردن صاحبخونه از ترسش واسه اینکه مامور سر فحاشیش تهدیدش کرد(به مامور هم فحاشی کرده بود) به یه ساعت نکشیده پول رو دادو معذرت خواهی کرد