2777
2789
عنوان

تلافی بیایید

330 بازدید | 16 پست

دونفر منو از بچگی خیلی اذیت کردن جوری که نوجوونی و بچگی و همه زندگیم شده بود زهرمار

الان میخوام تسویه حساب کنم

اما هنوز زمانش نرسیده اما الان تا زمانش برسه یادم میان و اذیت میشم چیکار کنم چجوری کنار بیام تا وقتش برسه تسویه کنم

لذتی که تو بخشش هست تو انتقام نیست

واقعا برعکس این جمله حقیقت داره و در صورتی ک طرف به اشتباه خودش پی ببره بعضیا حتما باید تلنگر بخورن تا بفهمن کارشون چقدر ذلیل و زشته

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تسویه میشه خودش به فکرش نباش خودت اذیت میشی

خودمم یه نفر بچگیمو هی زهر مار میکرد 

اونم زندگیش اروم اروم ذره ذره زهرماره 

من چیزی نگفتم 

ولی به قانون کارما اعتقاد دارم بدجوررررر

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
تسویه میشه خودش به فکرش نباش خودت اذیت میشی خودمم یه نفر بچگیمو هی زهر مار میکرد  اونم زندگیش ...

منم 

منم ینفرو ک خیلی اذیتم می‌کردو دیدم ک شوهرش خون به جیگرش کرده تا دهنش باز میشه میگن شوهرش میزنه تو دهنش این آدمی بود ک حار و بشدت حسود بود و مرض اذیت مردن دل بقیه رو داشت 

منم واقعا معتقدم و میدونم کارما جوابشونو میده اما گاهی خیلی ناراحت میشم انگار تا خودم حتی یه ذره هم تلافی کنم دلم خیلی آروم میشه

بله این حرفتونم درسته قبول دارم

مرسی عزیزم امیدوارم تجربه نکرده باشی اما اگه تجربه داشته باشی متوجه میشی چی میگم چون اینجور آدما تا وقتی جوابشونو نگیرن بدتر دور ورمیدارن

لذتی که تو بخشش هست تو انتقام نیست

کاملا اشتباه....یه جمله‌ روخیلی پیش گفتن ولی دلیل بردرستی اش نیست

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
مرسی عزیزم امیدوارم تجربه نکرده باشی اما اگه تجربه داشته باشی متوجه میشی چی میگم چون اینجور آدما تا ...

خواهش میکنم 

آقا هستم.

میدونم خودم تجربشو دارم

حرف شما درسته کاملا

...yar🌙
بسپار به خدا  همش به تلافی فکر کنی هیچوقت نمیتونی فراموشش کنی  هر کسی جواب کاراشو میگیره ...

گاهی آروم میشم میگم بیخیال همونطور ک خدا تا الان حوامو داشته و کارما جواب داده الانم همینطور آنا گاهی بد یادم میان میدونی رفتاراش ن اینقدر اذیتم کرده رفته تو ناخودآگاهم و مدت یبار با خوابای بد اون دوران از خواب میپرم و باز یه مدت تو ذهنمه

زخمام کل عمر جوونی و کودکیم بودن یکبار نبودن ک فراموش کنم و گرنه من آدم کینه ای نیستم

میدونم چی مبگی. من خودم تو فکر انتقام از خواهرشوهرم هستم هر روز دارم بهش فکر میکنم گه چه جوری زندگیشو نابود کنم

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡