همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تسویه میشه خودش به فکرش نباش خودت اذیت میشی خودمم یه نفر بچگیمو هی زهر مار میکرد اونم زندگیش ...
منم
منم ینفرو ک خیلی اذیتم میکردو دیدم ک شوهرش خون به جیگرش کرده تا دهنش باز میشه میگن شوهرش میزنه تو دهنش این آدمی بود ک حار و بشدت حسود بود و مرض اذیت مردن دل بقیه رو داشت
منم واقعا معتقدم و میدونم کارما جوابشونو میده اما گاهی خیلی ناراحت میشم انگار تا خودم حتی یه ذره هم تلافی کنم دلم خیلی آروم میشه
بسپار به خدا همش به تلافی فکر کنی هیچوقت نمیتونی فراموشش کنی هر کسی جواب کاراشو میگیره ...
گاهی آروم میشم میگم بیخیال همونطور ک خدا تا الان حوامو داشته و کارما جواب داده الانم همینطور آنا گاهی بد یادم میان میدونی رفتاراش ن اینقدر اذیتم کرده رفته تو ناخودآگاهم و مدت یبار با خوابای بد اون دوران از خواب میپرم و باز یه مدت تو ذهنمه