2777
2789
میشه بپرسم چقدر پول با خودت برده بودی 

منم با خانواده ام رفتم اما دقیق نمی‌دونم فکر کنم پنج تومان بردیم 

مادرم دو بسته مهر کوچیک و با تسبیح به همراه یک چادر برای من خرید 

برای سوغاتی تو قم خرید چون قیمت ها خیلی زیاد بود و ما پول ریال برده بودیم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

جی حتی اگر چیزی نخری 

عزیزم کشور غریب هزار جور ممکنه اتفاق بیوفته بعدشم دیگه دینار الان خیلی گرونه ب پول ما اونجا وحشتناک گرونه همه چیزش

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم با خانواده ام رفتم اما دقیق نمی‌دونم فکر کنم پنج تومان بردیم  مادرم دو بسته مهر کوچیک و با ...

اگر پول خودمون باشه خوبه مثلا پنج ببری با خودت ولی اگر بخوای دینار اینا بخری خیلی باید هزینه کنی 

عزیزم کشور غریب هزار جور ممکنه اتفاق بیوفته بعدشم دیگه دینار الان خیلی گرونه ب پول ما اونجا وحشتناک ...

اره اگر بخوای دینار بگیری خیلی گرون میشه، من فکر کردم پول خودمون هم میشه برد

اگر پول خودمون باشه خوبه مثلا پنج ببری با خودت ولی اگر بخوای دینار اینا بخری خیلی باید هزینه کنی&nbs ...

گفتم که پول ما اونجا خیلی بی ارزشه و باید دینار داشته باشی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اره اگر بخوای دینار بگیری خیلی گرون میشه، من فکر کردم پول خودمون هم میشه برد

میشه ببری ولی خیلیا هستن سر ادم کلاه میزارن اونجا

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
مگه کاروانی ببرن خودشون نمیبرنت جاهای خاصی خرید کنی؟ 

نه فکر نکنم

کاملا بستگی به خودتون داره 

ما قبل از عید رفتیم پنج میلیون همراهمون بردیم ، خرید خاصی هم نکردیم یمقدار مهر و تسبیح این چیزا گرفتیم فکر کنم کلا یک میلیون خرج کردیم ولی همسفرامو تعریف میکردن فقط ده میلیون پول لباس و چادر داده بودن

راستی معمولاً پول ایرانی قبول میکنن ولی یمقداری هم دینار ببرید محض احتیاط 

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز