2777
2789
عنوان

ژل لب یا طلا؟! 🤔🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 23 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

جات چون از عمل و ژل اینا خوشم نمیاد حتما گوشواره میگرفتم

ولی باز دست خودته شما اگه دوست داری فکر میکنید اعتماد به نفس نیده بهتون پس ژل

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

1 سی سی بیشتر تزریق نمیکنم ولی خوب از پولم کسر میشه دیگه نمیتونم گوشواره ای که می‌خوام رو بخرم

اگر لبات با رژ اوکی میشه برو طلا بخر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ب نظرم ببین الویت خودت کدومه مثلا من خیلی طلا دوس دارم همیشه الویتم طلاس ولی شما ببین با کدوم حالت بهتر میشه

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
اگر واقعا لبت مشکل داره لبتو درست کن  طلا هم الان که ارزونه بخر ضرر نمیکنی چون گرون میشه

لب هام زیاد مشکل خاصی نداره که خیلی معلوم شه با رژ و خط لب هم درست میکنم فقط میخواستم بعد یکسال میبیننم خوشگل تر به نظر برسم