2777
2789

سلام بچه ها بیست روزه عمل کردم بیشتر سمت راست دماغم دچار گرفتگی میشه یعنی نگاه که میکنم میبینم دیواره های بینیم بهم چسبیده و ازارم میده و شستشو میدم یه چند ساعت خوبه 

و یه کوچولو‌صدامو تو دماغی کرده 

اصلا با بینیم راحت نیسم و کلا نگرانم میشه تجربتونو بگید

من قصد دارم عمل کنم 

شما که عمل کردید نفس کشیدن تون فس فس نشده؟  

شوهرم خیلی رو صدا حساسه میگم نکنه عمل کنم فس فس کنم شب پیشم نخوابه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ۲ماهه عمل کردم مث مال شماس  فقط این دفعه چسب عوض کردنی سرت بیار پایین ازبالا نگاه کن ببین د ...

شما راضی هسی 

من افسرده شدم صد دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم 

شما نسبت به ماه پیش بهتر شدی 

صدات یه نمه تو دماغی نشده 

🥺من اعصابم خورده 

شماهم مشکل منو داشتی عزیزم کی بهتر میشه عذاب میده بهم واقعا صد دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم از بس کلافگ ...

من نمیدونم حالا بینی شما گوشتی بوده یا استخونی اگ استخونی هست تا یکی دو ماه اول بیشتر ورمه ک مشکل تنفسی هست اگ بعد یه مدت خوب نشد باید بری پیش دکترت اگ تشخیص بده ک مشکل تنفسیت بخاطر عملته بهت یسری دارو میده ک خوب بشی

بینی های استخونی دردسرش همون دو سه ماهه اولشه ولی اگ گوشتی باشه حالا حالا اذیتت میکنه😂

شما راضی هسی  من افسرده شدم صد دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم  شما نسبت به ماه پیش بهتر شدی&n ...

گاهی ی ورش باز میشه گاهی بسته البته قبل عمل هم این بود الان هر بهونه بیاریم میگن ورمه تا۶ماه صب باید بکنیم

الان من سرم میارم پایین یکم کجه دماغم😥دکتز گفته ورمه ببینم درست میشه

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡
من نمیدونم حالا بینی شما گوشتی بوده یا استخونی اگ استخونی هست تا یکی دو ماه اول بیشتر ورمه ک مشکل تن ...

نه استخونیه خاهر 

ولی داخل بینیم حالت چسبندگی پیدا میکنه همش گوش پاک کن به دستم بخدا همه میگن چقد لاغر شدی 

صد دفعه گفتم خدا کاش عمل نمیکردم 

میشه شما تجربتونو بگی میترسم این چسبندگی داخلش همیشه بمونه 🥺

گاهی ی ورش باز میشه گاهی بسته البته قبل عمل هم این بود الان هر بهونه بیاریم میگن ورمه تا۶ماه صب باید ...

من همش نگرانم و بیقرار کاش عمل نمیکردم نمیدونسم اینقد دردسر داره 

گاهی ی ورش باز میشه گاهی بسته البته قبل عمل هم این بود الان هر بهونه بیاریم میگن ورمه تا۶ماه صب باید ...

وقتی کجه ک تیغه بینی یا نوک بینی معلوم باشه ک کج هست ولی اگ یجوریه ک تیغه بینی صافه و فقط یه طرف ورم داره و بزرگتر از اون سمت بینیه اون ورمه