2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مست و پاتی میاد خونه؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگ ن ک‌ کاریش نداشته باش

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

از ضررهای مشروب بهش بگو یا ببرش یه دکتر ومشاوره باهاش صحبت کنه 

دوست خودم مشروب مصرف میکردن وزنشون به شدت بالا بود وآخر دکتر به شوهرش گفته بود میمیری واینا وگداشت کنار هم مشروب هم سیگار قلیون  هم فسفود 

دقیق یادم نیست مشکل شوهرش چی بود فقط یادمه وزنش خیلی بالا بودواصلا پرهیز نداشت برا خورد وخوراک 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
من اولا خیلی اذیت شدم الان خیلی خوشالم که میخوره و ناراحتم‌چرا کم میخوره بیشتر بخوره زودتر سقط شه ای ...

وای دختر چه با هیجان گفتی

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد