2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون حرکات جنین نیست مثل ضربان قلب میمونه حرکات جفته من سربارداری اولم فکرکنم ۲۱به بعد ولی دومیه ۱۷ ...

من بارداری اولم دیر متوجه شدم دختر داشتم خیلی هم کم حرکت می‌کرد

این یکی سمت راستم همش حس میکنم نه این سری حرکتش مثل ضربه زدن بودن چندتا ضربه نبض که شما میگی بیشتر وسطشکمم زیر ناف حس میکنم

صلوات برای ظهور امام زمانمون
استرس نداشته باش طبیعیه

خداکنه بارداری اولمه خیلیم خودم استرسیم مامانمم که اصلا هیچی هرچی بگی عوض اینکه ارومت کنه بدتراسترس میاره اونبارمیگف 8هفته باید حس کنی واینا یاهرچی میشه بدتراسترس میاره کلارواعصابمه فک کن من باردارم میشینه انقدر هرچی مشکل داره به من میگه تو دلشم زن ناحسابی نمیگه این بارداره استرس نیارم واینا به مادرشوهرمم که خوشم نمیاد چیزی بگم یابپرسم دارم دیونه میشم ازترس واسترسا

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

خداکنه بارداری اولمه خیلیم خودم استرسیم مامانمم که اصلا هیچی هرچی بگی عوض اینکه ارومت کنه بدتراسترس ...

هرسوالی داری بپرس درکت میکنم کلا دکتر من می‌گفت هنوز کوچوله به این زودی متوجه نمیشی البته درست میگه منم شاید انگشت شمار فهمیدم بار داری اولم خیلی دیر فهمیدم کلا زیادم حرکت نمی‌کرد فقط زیاد تو شکمم سکسکه میکرد هر بار بیست دقیقه ای می‌شد حتی ماهی آخر حس میکردم با ناخن هایش خنج میندازه قشنگ خس میکردم خیلی جالب بود وقتی دنیا آمد ناخن هایش خیلی خیلی بلند بود

هرسوالی داری بپرس درکت میکنم کلا دکتر من می‌گفت هنوز کوچوله به این زودی متوجه نمیشی البته درست میگه ...

مرسی عزیزم که درکم میکنی میگم همش استرس اینو دارم که چرا حس نمیکنم حرکتشو هفته 11ام 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

مرسی عزیزم که درکم میکنی میگم همش استرس اینو دارم که چرا حس نمیکنم حرکتشو هفته 11ام 

عزیزم هنوز زوده نگران نباش بستگی به چاقی لاغری هم داره 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز