2777
2789
عنوان

غذای مهمانی

285 بازدید | 16 پست

سلام میخوام دخترجاریموپاگشاکنم چی درست کنم مثلا بگین باقالی پلو کنارچه غذاهایی خوبه یامثلا من هویج پلودوست دارم هب کنارش چه خورشتی خوبه کلا دومدل غذابیشترنمیخوام

باقالی پلو با ماهیچه + یه نوع خورش 

شنیسل و سالاد سزار هم کنارش سرو کن  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زرشک پلو درست کن با باقالی پلو با گوشت 

سالاد.ماست بورانی یا خیار.ترشی.دوغ‌و نوشابه‌.زیتون پرورده

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

بستگی داره چقد بخوای هزینه کنی.مثلا باقالی پلو با گوشت خوبه ولی خب اگه میخوای سبک‌تر باشه باقالی پلو با مرغ بزار کنارشم خورش قرمه سبزی و مخلفات و دسر.میتونی مثلا سالاد ماکارونی و کشک و بادمجون و دلمه و اینجور چیزام کنار دوتا غذای اصلیت بزاری.

هویچ پلو رو من با خورشت گوشت و آلو خیلی دوست دارم اما هویچ پلو مجلسی نیست پلو ساده با چلو گوشت یا ق ...

همین نمیدونم مثلا باقالی پلو بامرغ کنارش بیام قورمه سبزی بذارم حس بدنداره؟؟ یه چیزک بهم بخوره

هویج پلو زشته؟؟اخه خیلز خوشمزس ولی نمیدونم باچه غذابی

اره 

بنظرم در باقالی پلو بزار با گوشت 

برنج سفید با مرغ 

سالاد فصل

ژله بستنی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
همین نمیدونم مثلا باقالی پلو بامرغ کنارش بیام قورمه سبزی بذارم حس بدنداره؟؟ یه چیزک بهم بخوره

من باشم یه سوپ میپزم

باقالی پلو با گوشت 

زرشک پلو با مرغ

سالاد 

کیک خونگی

دوغ یا نوشابه

باقالی پلو بامرغ و قیمه یا خورشت بادمجون گوشت       یا باقالی پلو ماهیچه با خورشت مرغ و بادمجون  یا فسنجون مرغ      هویج پلو همه پسند نیست باید مطمئن باشی اونهام دوست دارن من هویج پلو درست کنم بچه ها میگن نمیخواستی غذا درست کنی تخم مرغ میپختی یا میگن پولمون تموم شده هویج میدی خوردمون