2789
عنوان

این خیانته ؟؟

298 بازدید | 18 پست

ازدواج کنی و قبلیه هنوز یه گوشه از قلبت باشه 

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜

خیلی از خانوما اینجا میگن ازدواج کردیم ولی عشقمون فراموش نکردیم....

بخاطر همینه دوست دارم با کسی ازدواج کنم که تاحالا تو رابطه با کسی نرفته باشه...ولی پیدا نمیشه...

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی از خانوما اینجا میگن ازدواح کردین ولی عشقمون فراموش نکردیم.... بخاطر همینه دوست دارم با کسی از ...

بله...از یاد نمیره بخوای هم فراموش کنی ولی به یادش میفتی گاهی...

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
اره ولی خب الان اکثرا همینن مخصوصا ماهای که دهه هشتادیم بدبختیم همه اون موقع قشنگ سه چهارتارو گذروند ...

آره بابا سه چهارتا رو شاخشونه....

بعضیا هر ۶ ماه عوض میکنن

با خیال اون زندگی کنی اول به خودت خیانت کردی چون روحت داغون میشع و دوم شخصی که باهاش هستی گناهی نکرده 

من سر همین موضوع دارم کاری میکنم که گذشته را کامل فراموش کنم بعد ازدواج چون شخصی که قرارع همراه زندگیم باشه گناهی نکرده واین وسط ن من آرامش دارم ن اون 

پس چه بهتر که آدم عاقلانه با قلبی پاک و خالی از گذشته پوچ زندگیشو شروع کنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍