2777
2789
عنوان

معنی حرفش؟شات

426 بازدید | 24 پست

سلام من کاربر سال ۹۸ام ک چند روز قبل ترکیدم

هاپولی ام اسم هاپومه🤣

من الان سه ماه کات کردم سر چیز چرت

هرکاری کرد برنگشتم الان خودم پشیمونم ولی هرکاری میکنم دیگه نمیاد و آخرین بار گفت خودتو اذیت نکن من خیلی سرد شدم توی موقعیتش برمیگردم چون الان دوریم و اگه برگردم رابطه ضعیف شکل میگیره

بعدشم گفت دختر خوبی باش دنبال کار بدی نریا ینی رل بزنی و اینا بعدشم گفت بهت اعتماد دارم

این پیام دیشبشع معنیش چیه

اون حرف ه رو اشتباه گذاشته ینی؟

نمیتونم درد زندگیمو توصیف کنم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واضح نیست حرفاتون ، مبهمه کی با کیا صحبت نکنه انگار دارید ذر مورد کسلی دیگه ای حرف میزنید

بهش گفتم دوستام میگن برو دوباره رل بزن

اونم این جوابو داد

نمیتونم درد زندگیمو توصیف کنم...

میگه :نمیگم باهاشون صحبت نکن

میگم درباره ی اون موضوع صحبت نکن

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
🥲ینی برمیگردم؟

نمیدونم حسم میگه سرکارت گزاشته

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹