2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاری نکردم بیست دیقه بعد اینکه کیسه آبم پاره شد دهانه رحمم کامل باز شد فرستادن اتاق زایمان بعد ۴۰دقیقه بچه دنیا اومد مثل یه درد پریودی شدید بود😅تا وقتیکه مامانم اینا رسیدن من زاییده بودم ۱۸سالمم بود

کاری نکردم بیست دیقه بعد اینکه کیسه آبم پاره شد دهانه رحمم کامل باز شد فرستادن اتاق زایمان بعد ۴۰دقی ...

چقدر زود بچه دار شدی

همسنای تو الان درگیر نهایی و دیپلم گرفتنن

واقعا پشیمون نیستی؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
ماما همراه برای چی میگیرین ؟؟ مگه دکتر متخصص خودش نیست ؟؟

دکتر متخصص اخر کار برا زایمان می یاد..قبلش تو اتاق تنهایی..فقط مامای بیمارستان می یاد سر می زنه چک می کنه رحمتو بهت می گه زور بزن بعد می ره بیرون

ماما همراه مونسته..تو کنترل درددا هم کمک می کنه..ماساژ می ده..ورزش می ده که زودتر زایمان کنی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بعد زایمان مسکن نخوررررررر

تحت هر شرایط شده حتی اگه خدایی نکرده بچت توی دستگاه بودتو بخواب و استراحت کن تا زودتر سر پا بشی رو بخیه هات نشینننننن

ملین بخور یبوست نگیری

اگه یبوست بگیری بخیه هات باز میشن شقاق میگیری بواسیر هم میگیری

۱۰روز اول و استراحت کن و ب خودت برس زود سر پا بشی مث من نکن من اصلا نخوابیدم هنوز بعد ۴ماه عواقبش رو دارم میکشمممممم

کاری نکردم بیست دیقه بعد اینکه کیسه آبم پاره شد دهانه رحمم کامل باز شد فرستادن اتاق زایمان بعد ۴۰دقی ...

چه خوب کاش برای همه اینقدر راحت باشه، راستی شما اولین سونو که رفتی چند ماهت بود؟

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️