2777
2789

ایتالیا خیلی کشور خوبیه 

نسبت به گشوب های دیگه اروپایی مثل اینگلیس ،فرانسه ،آلمان، محاجر پذیر تره 

از لحاظ شرایط آب و هوایی هم به ایران شبیه مثل کانادا نیسن که یخچال باشه ،هزینه های زندگی هم نسبت ب اینگلیس و آلمان و... خیلی پایین تره شما راحت یک سال یا دوسال کار کنی میتونی خونه بخری 

بهتریم راه محاجرت به ایتالیا از طریق درس هست ،بری ادامه تحصیل بدی ولی کاری هم خواستی بری مشکلی نداره 

مدرک زبان با نمره بالا خیلی مهمه ،خیلی بهت کمکم هم میکنه 

موفق باشی

من پذیرشم امسال اومد برای ارشد 

نصف چیزایی که دوستمون گفتن اشتباهه

اصلا مهاجر پذیر نیست و ۱۱ سال طول می‌کشه تا اقامت بدن 

واسه زبان هم نمره زبان بالایی نمی‌خواد

تو مقطع کارشناسی و ارشد بورسیه میده که باید یک ترم پاس کنید یه تعداد واحدی رو تا بهتون بورسیه رو بده 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ایتالیا خیلی کشور خوبیه  نسبت به گشوب های دیگه اروپایی مثل اینگلیس ،فرانسه ،آلمان، محاجر پذیر ...

مرسی عزیزم 😍

برای ورودی دانشگاه باید آزمون شرکت کنیم درسته

آزمون İMAT

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
من پذیرشم امسال اومد برای ارشد  نصف چیزایی که دوستمون گفتن اشتباهه اصلا مهاجر پذیر نیست و ۱۱ ...

وااا من قصدم آلمان بود ولی مشاورا هم گفتن ایتالیا ب صرفه تره 

وااا من قصدم آلمان بود ولی مشاورا هم گفتن ایتالیا ب صرفه تره 

بخاطر بورسیه ای که میده میگن 

غیر از اون تمکن مالی برای سفارت کمتر از آلمانه 

جدا از این ، دانشگاه هاش بهترن 

منم اول میخواستم برم آلمان ولی دیدم اینجا شرایطش بهتر از آلمانه ، آلمان بعد فارغ‌التحصیلی باید دو سال کار کنید ولی اینجا اینجوری نیست 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بخاطر بورسیه ای که میده میگن  غیر از اون تمکن مالی برای سفارت کمتر از آلمانه  جدا از این ...

شما با بورسیه رفتین؟

از ازمونİMATا طلاعی دارین آسونه سخته نسبت ب کنکورای ایران

شما با بورسیه رفتین؟ از ازمونİMAT ا طلاعی دارین آسونه سخته نسبت ب کنکورای ایران

من پذیرشم اومد ولی نرفتم و الان دنبال فاندم (هزینه بورسیه کمه و چند ماه اول باید از جیب خرج کرد)

من خودم واسه ارشد میرم و اطلاعات زیادی ندارم ولی دوستان من که دو سال پیش آزمون داده بودن میگفتن از سوالات ایران یه لول آسون تره 

من پذیرشم اومد ولی نرفتم و الان دنبال فاندم (هزینه بورسیه کمه و چند ماه اول باید از جیب خرج کرد) ...

ممنونم عزیز والا موندم چیکار کنم ک هزینه هام کمتر شه اونجا کالج نمیخواد ؟

ممنونم عزیز والا موندم چیکار کنم ک هزینه هام کمتر شه اونجا کالج نمیخواد ؟

اینجا لیسانس بخون و رزومتو قوی کن تا برای ارشد بتونی فاند پیدا کنی 

دانشگاه های اونجا اگه بورسیه بهتون تعلق بگیره، شهریه نمیگیرن یا خیلی کمتر میگیرن 

مرسی عزیزم 😍 برای ورودی دانشگاه باید آزمون شرکت کنیم درسته آزمون İMAT

فک میکنم برای رشته های علوم تجربی باید این آزمون رو بدی 

پزشکی ،دندان ،جراحی و...

خواهش میکنم❤️

اینجا لیسانس بخون و رزومتو قوی کن تا برای ارشد بتونی فاند پیدا کنی  دانشگاه های اونجا اگه بورس ...

خب توی این مقطع بورسیه ای مگ تعلق نمیگیره

فک میکنم برای رشته های علوم تجربی باید این آزمون رو بدی  پزشکی ،دندان ،جراحی و... خواهش میکنم ...

نمی‌دونین سخته نسبت ب کنکور ایران یا نه

خب توی این مقطع بورسیه ای مگ تعلق نمیگیره

میگیره ولی پولش اول که کمه مخصوصا واسه زندگی تو شهرهایی مثل تورین و بلونیا و میلان و رم و... بعد بورسیه رو دیرتر میریزن و سوم هزینه های زندگی بیشتر شده نسبت به سال های قبل 

جدا از اینا ایتالیا جای خوبی برای زندگی نیست مخصوصا اگه هدفتون گرفتن دکتری باشه ولی اگه میخواین پزشکی بخونید ایتالیا جای خوبیه چون بعدش میتونید واسه کار برید جای دیگه 

بعدم من بالاتر گفتم که بورسیه رو همون اول نمیدن و باید چندتا واحد پاس کنید تا بورسیه رو بدن و این مدت هم هزینه ها با خودتونه. اگه واقعا میخواین هزینه کم بشه مجبورید همینجا بخونید کارشناسی رو

2790
2778
2791
2779
2792