راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سیاوش بایه خاتون گرجی ازدواج میکنه که میمیره و ازش دختر دارمیشه خود سیاوش آخر قسمت میمیره
جیران اول صاحب یه پسر میشه که میمیره بعددومین بچه اونم میمیره خودشم مریض میشه میمیره
شاهم ترورش میکنن میمیره
مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است
مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است
بعدش سیاوشمیاد جزو قراول میشه تا کنار جیران بهش کمک کنه، تا اینکه متوجه میشه جیران در کنار شاه هست و داره وقتش روهدر میده و میره عاشق یکی دیگه میشه، جیرانمدر کنار شاه بچه دار میشه که پسرش ولیعهد میشه و میکشنش ، دوباره بچه دار میشه و میکشنش، همچنان شاه عاشق جیران بوده ، در نهایتم جیران دچار یه بیماری میشه و میمیره، شاه خیلی غصه میخوره و ناراحتی میکنه، شاه رو هم وقتی رفته بوده زیارت شاه عبدالعظیم میکشن، اونم خودشو کشون کشون تا قبر جیران میبره و اونجا جان میده