2777
2789
💔دقیقا خود منه دیروز با کاربرا خواستم درد و دل کنم شستنم و پهنم کردن مجبور شدم تو امضام بنویسم که ...

بیخیال بابا انقدر اینجا به ادم میپرن که

سعی کن با یه شماره ی دیگه و اسم جدید بیای

خب میدونی چیه ادما تو دنیا که هستن بهشون اختیار داده شده  یعنی خدا مارو مجبور نکرده بریم حتما ...

ن عزیز از روی محبت نبوده میدونسته چ چیزی رو خلق کرده این همه پیامبر فرستاد تا ادمشون کنن ک نتونستن پ چرا فقط شیطان رو فرستاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت میگی از شیطان بدترن دیگه چ انتظاری باید داشت شیطان ذات ادمارو شناخت بهشون سجده نکرد 

ببین گفتم یه عده

نه همه ی ادما...بعضی ادمام هستن که از فرشته هام بالاترن

وقتی خدا از شیطان خواست حتما یه چیزی میدونست که گفت سجده کن

وگرنه شیطان مگه بهتر از خدا مارو میشناسه؟؟؟

ن عزیز از روی محبت نبوده میدونسته چ چیزی رو خلق کرده این همه پیامبر فرستاد تا ادمشون کنن ک نتونستن پ ...

ببین یسری چیزاست که جوابشونو نمیدونیم و فقط خود خدا میدونه

ولی میشه با یسری اطلاعات و فهم خودمون اونو تفسیر کنیم و نتیجه گیری کنیم

اصلا گیریم خدا شیطان رو خلق کرد و ۱۲۴ هزار پیامبر

ولی از خودت بپرس؛ حالا به هر دلیلی که اینا خلق شدن، خودت میخوای تو کدوم تیم باشی؟ 

ببین گفتم یه عده نه همه ی ادما...بعضی ادمام هستن که از فرشته هام بالاترن وقتی خدا از شیطان خواست ح ...

شیطان محبوب ترین بود نزد خدا ولی چون حاضر نشود سجده کنه از درگاه خدا رانده شود اون این عذاب رو کشید تا ب این ادمای فرصت طلب نمک نشناس سجده نکنه

شیطان محبوب ترین بود نزد خدا ولی چون حاضر نشود سجده کنه از درگاه خدا رانده شود اون این عذاب رو کشید ...

خب دیگه

جمله م رو اگه خونده باشی بهت گفتم یعنی شیطان بهتر از خدا مارو میشناخت؟

دیگه ببین خدای به اون بزرگی وقتی میدونست خیلی از آدما پست فطرتن ولی بازم خواست شیطان سجده کنه بهشون حتما یه دلیلی داشته باشه 

این رونده شدن نشون دهنده اینه که هر تصمیمی خدا بگیره همون درسته حالا فرقی نداره تو بنده ی خوبشی یا بد

درکل بازم ادما از شیطان بهترن

چون همه ی ادما بد نیستن و وقتی جمع میبندیم میبینیم که ما ادما خاکستری هستیم .‌. یع عده مون خوبیم که سفید هست‌.‌یع عده سیاه که ادمای بد هستن

جمع این دوتا میشه خاکستری 

اما شیطان سیاهه مطلقه....

حالا بگو خاکستری بالاتره یا سیاه؟

هیچوقتی بد بودن ادما باعث نشه از شیطان دفاع کنی و از خدا بگذری

حتما تصمیم بگیر که میخوای تو کدوم تیم باشی