ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 عنوان حرف دل 206 بازدید | 37 پست بدترین درد اینه که ،مخاطب های گوشیتو چک کنیو بخوای با یکی درد و دل کنیولی . . .هیچکس و پیدا نکنی . . .ヅ🖤 1402/03/17 | 10:57 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
realhero عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 581 یدونه مخاطب هست تو گوشیت نیستاولی تو قلبتهاونم خداست❤چرا باهاش حرف نمیزنی درحالی که میگه ادعونی استجب لکم
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 یدونه مخاطب هست تو گوشیت نیستا ولی تو قلبته اونم خداست❤ چرا باهاش حرف نمیزنی درحالی که میگه ادعون ... صدامو نمیشنوه باهم قهره
realhero عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 581 صدامو نمیشنوه باهم قهره تو اینطوری فکر میکنیولی نه اینطوری نیستاین کار شیطانه که میخواد تورو ازش دور کنه و داره از حسادت میمیره
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 تو اینطوری فکر میکنی ولی نه اینطوری نیست این کار شیطانه که میخواد تورو ازش دور کنه و داره از حسادت ... ن باو شیطان بیچاره چیکار ب من داره اون ادمارو شناخت ک بهشون سجده نکرد
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 تو اینطوری فکر میکنی ولی نه اینطوری نیست این کار شیطانه که میخواد تورو ازش دور کنه و داره از حسادت ... واس اصلاح ادما 124 هزار پیامبر امدن ولی فقط واس وسوسشون شیطان رو فرستادن جالب نیست
کیواننن عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 389 💔دقیقا خود منه دیروز با کاربرا خواستم درد و دل کنم شستنم و پهنم کردنمجبور شدم تو امضام بنویسم که سو تفاهوما از بین بره 🌹
realhero عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 581 ن باو شیطان بیچاره چیکار ب من داره اون ادمارو شناخت ک بهشون سجده نکرد هه شیطان بیچاره قسم خورده هممونو گمراه کنه😂😂😂هیچوقت دست کمش نگیر وقتی خود خدا میگه شیطان بزرگترین دشمن شماست دیگه ما چی بگیمالبته اینو قبول دارم یه عده ادم از شیطان هم بدترن ولی شیطانو دست کم نگیر
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 💔دقیقا خود منه دیروز با کاربرا خواستم درد و دل کنم شستنم و پهنم کردن مجبور شدم تو امضام بنویسم که ... همون دیگه وقتی براشون منفعت نداشته باشی یعنی تاریخ انقضائت تموم شوده
realhero عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 581 واس اصلاح ادما 124 هزار پیامبر امدن ولی فقط واس وسوسشون شیطان رو فرستادن جالب نیست خب میدونی چیه ادما تو دنیا که هستن بهشون اختیار داده شده یعنی خدا مارو مجبور نکرده بریم حتما سراغ کار خوب اون میخواد امتحانمون کنهو البته از سر محبتشه که اینهمه پیامبر فرستاده یعنی انقدری دوستمون داشته که اینهمه پیامبر برای هدایت فرستاده
کیواننن عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 389 همون دیگه وقتی براشون منفعت نداشته باشی یعنی تاریخ انقضائت تموم شوده 💔 🌹
ashakurd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 784 هه شیطان بیچاره قسم خورده هممونو گمراه کنه😂😂😂هیچوقت دست کمش نگیر وقتی خود خدا میگه شیطان بزرگترین ... خودت میگی از شیطان بدترن دیگه چ انتظاری باید داشت شیطان ذات ادمارو شناخت بهشون سجده نکرد