2777
2789
عزیزان هممون میدونیم خونه دار شدن پول میخواد .کسی هم با دست خالی و دعا خواندن از آسمون پول نباریده ب ...

ان شالله بتونیم بنده های خوبی بشیم و برکت رفته رو برگردونیم ب زندگیمون خیلی وقتا محال بوده  خدا خواست وشد  الهی مشکل همه و شما هم حل شده ب لطف بیکرانش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما پول داریم ولی خونه خوب پیدا نمیشه . پول جور میکنیم ولی انصافا خونه ها گرونن نمیشه خرید . چله برداشتم ی خونه بتونیم بخریم بلکه

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
دقیقا

یکی از آشناها پولش کم بود با توسل ب امام رضا مدلی ک خودش می‌گفت فقط یه زمین بی ارزش یه جای پرت داشت مالک ازش اون زمینه خرید گفت مبارکت خودش همیشه میگه این خونه هدیه امام رضاست ما پولمون کم بود 

دقیقا

من چله سوره حشر و فیل برداشتم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

من با این روش جواب گرفتم 

روزی هزار مرتبه استغفرالله ربی و اتوب علیه+روزی هزار مرتبه یا بیشتر بعضی روزا چهار پنج هزار مرتبه آیه( رب انزانی منزلا مبارکا وانت خیر المنزلین) 

این کار رو تا یک سال هر روز انجام بده 

سال دیگه این موقع ان شاالله صاحب خونه شدی عزیزم

دوست داشتی اگه برای منم دعا کن مشکلم حل بشه 

به خدا سپردمت خدا پشت و پناهت باشه

من با این روش جواب گرفتم  روزی هزار مرتبه استغفرالله ربی و اتوب علیه+روزی هزار مرتبه یا بیشتر ...

الهییی خدارو شکر چ پیامتون انرژی مثبت داد چطوری هزار مرتبه با کارای خونه ماشاالله ب شما بنده های خوب خدا ک همیشه نور امید تو دلتونه .حتما انجام میدم توکل من ب اصرار چیزی رو نمیخام ک ب صلاحم نباشه همیشه میگم خدا اگر برام خیری درش هست برام جور شه گاهی کوتاهیمون مانع از برآورده شدن دعامونه

خودم از چله حشر جواب گرفتم احتمالا همینو انجام بدم خبرشو میزارم ان شالله .حاجت روا بشی گلم

واقعااااا؟ امیدوار باشمممم 

ممنون گلم منم حاجت بگیرم خبر میدم 

الهییی خدارو شکر چ پیامتون انرژی مثبت داد چطوری هزار مرتبه با کارای خونه ماشاالله ب شما بنده های خوب ...

عزیزم صلااااح چیه!!؛شما ب عنوان ی انسان حقمسلمته داشتن ی سرپناه.با این حرفا گولمون زدن ک ب صلاحمون نیست‌