2821
2789
عنوان

هیچهایک

122 بازدید | 7 پست
اسم“هیچهایک به گوشتان خورده؟ هیچهایک به سفری گفته می شود که در آن یک یا چند نفر تنها با یک کوله پشتی و بدون وسیله نقلیه به سفر می روند. آنها مقصدی برای خود تعیین می کنند و برای رسیدن به آن از وسایل نقلیه ای که با آنها هم مسیر هستند به طور رایگان استفاده می کنند. این وسایل نقلیه شامل ماشین، قایق و حتی قطار هم میشود! این گونه سفرها در اروپا بیشتر از همه جا افتاده هستند و افراد برای اینکه ماشین های گذری را از مقصد خود مطلع کنند، روی یک تکه مقوا مقصد خود را می نویسند و با بالا بردن شست به راننده علامت می دهند. نگران نباشید، این اتفاق چند وقتی است که در ایران هم رایج شده و در شهرهای توریستی می توانید ببینید که امتحان کردن این کار چقدر راحت است!
راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
من از طریق یه تاپیک در نی نی سایت باهبچکایک آشناشدم.ودر اینستا دنبالش کردم.برام خیلی جااالب بود.نظر شما چیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم خیلی علاقه دارم ولی به نظرم اصلا امنیت نداره اونم تو ایران که درست جا نیفته
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
منم چیزی که از سفر دوتاخانم به خارج از کشور دیدم واسم عجیب بود..شب رو توی هاستل بخوابی...چند تا خانم و اقا ..اتاق مشترک...واس افرادمذهبی شدنی نیس
غزلک همش ربطی به مذهبی بودن نداره مثلا فرض کن تو یه جاده یکی تو رو سوار کنه اصلا معلوم نیست قصدش جیه واقعا امنیت نداره مخصوصا تو ایران که خیلی از مردم اطلاع ندارن
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
ویلما کاش کسایی که سفرنامه مینویسند ،واقعی ترمینوشتن...همش دارن از لذتهاش مینویسن