2821
2789
عنوان

وام ازدواج💕

348 بازدید | 18 پست

خانما اگه کسی وام ازدواج یا فرزنداوری شهرای ارومیه، تبریز و تهران داره قیمت خوب خریدارم😘😘

خودم و همسرم کارمند رسمی هستیم ضامن میشیم

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرمزگان ثبتی انجام ندادم  پسرم متولد ابان۱۴۰۰

اخه باید برا امضای ضامن بیایم یبار هرمزگان سخته برامون🥲 ولی ارزون میگی خواستی بفروشی تا هشت تومنم جا داره

اخه باید برا امضای ضامن بیایم یبار هرمزگان سخته برامون🥲 ولی ارزون میگی خواستی بفروشی تا هشت تومنم ج ...

سی تومنه کلا وامه کسی نمیخره اخه هشت تومن!

خدايا هزار بار شکرت. پسرم نور دو جشمان منی💙

خواستم بگم فقط سرویس پذیرایی خیلی شبیه واسه منه🤭

مال من مارک روشنا هست😃

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
سلام راز قورمه سبزی درگوشیتو به منم بگو فرزندم اونجا قفل بود اومدم اینجا

روغن قورمه سبزی رو از همون اول که پیاز و گوشت رو تفت میدی یکم بیشتز از غذاهای دیگه بریز، بعدش هرچی روغن بریزی فایده نداره ،رنگ و لعاب نمیگیره،رازش روغنه 😹

خواستم بگم فقط سرویس پذیرایی خیلی شبیه واسه منه🤭 مال من مارک روشنا هست😃

عه پس سلیقمون نزدیکه😋 من ۵سال پیش گرفتم الیزابته

سلام راز قورمه سبزی درگوشیتو به منم بگو فرزندم اونجا قفل بود اومدم اینجا

خوش اومدی😂

اول سبزیو بذار باحرارت کم ابش تبخیربشه بعد کمی روغن بریز بذار روشعله پخش کن باحرارت ملایم کم کم سرخ بشه. بعدازحدودا یک ربع گوشت و لوبیاشم اضافه کن همراهش سرخ بشن و راز مهمش🤪 برای لعاب دارشدنش یه قاشق سرخالی ارد برنج اضافع کن به سبزی موقع سرخ کردن و برای بهترشدن رنگش یه قاشق مرباخوری رب انار بزن💖

روغن قورمه سبزی رو از همون اول که پیاز و گوشت رو تفت میدی یکم بیشتز از غذاهای دیگه بریز، بعدش هرچی ر ...

وای نه دختر روغن ضرر داره من خیلی کم میریزم بالا نوشتم چجوری میپزم💋

عه پس سلیقمون نزدیکه😋 من ۵سال پیش گرفتم الیزابته

اره🤭

من یه ساله گرفتم😍

مبارکت باشه عزیزم به خوشی استفاده کنی😘❤️

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

تاپیک مهمانیت قفل بود، اینجا میگم

میزان غذا و تنوع خوب بود، واسه مخلفات هم که خودتون نوشتین...

فقط یه مورد دیگه، شما بشقابها رو در طول میز چیدی، یعنی همه میز استفاده شده بود واسه این مورد 

ولی بشقاب خورشت ها رو جایی گذاشتی که هیچکس ننشسته

اون بشقاب قسمت سر میز، سمت راست رو ، منتقل میکردی به ضلع بغلیش، یعنی روبروی دو تا بشقاب ، اینطوری قسمت سرمیز چپ و دو ضلع کنارش بشقاب بود، و میز گسترده نمیشد

غذاها رو در محدوده همون بشقابها میچیدی

و دسترسی به همه چیز راحت بود و خالی هم نبود

فقط یه قسمت سمت راست میز کلا خالی میمونه، ولی بین غذاها و افراد انقدر فاصله نمیفته

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز