2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید

54 بازدید | 9 پست

کنکوریم تجربی خیلی دلم میخواد درس بخونم برم سراغ کتابا اما نمیدونم ی چیزی مانع میشه همش خودمو سرگرم میکنم میگم بزار فردا دوبرابر میخونم امروز جبران شه هدف دارم اونم چه هدفیییییییی 

شب قبل با خودم برنامه میریزم و میگم فردا میترکونی اما صب ک میشه حال ندارم بخونم میام خودمو سرگرم میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرت چند ساعت بخونم تو این روزای اقی موندنه

بستگی به خودت داره عزیزم. ولی بین هر ۱ساعت تا ۱:۳۰ حتما ی فاصله کوچیک بنداز پیاده روی کن ت خونه یا ورزشی ، یا ظرفی بشور خستگی روحیت برطرف بشه بعد برو‌ سر درس. پشت هم خوندن بیشتر مواقع برعکس جواب میده و گیرایی میاد پایین 

حتماً قبلش ذهنتو از استرس و فکرای مزاحم دور کن بعد درس بخون. موفق باشی. هیچوقت برای شروع دیر نیست🌹🌹🌹

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
بستگی به خودت داره عزیزم. ولی بین هر ۱ساعت تا ۱:۳۰ حتما ی فاصله کوچیک بنداز پیاده روی کن ت خونه یا و ...

خیلی ممنون عزیز

الان ی کاربر تابیک زده ازتون معدرت خواهی کرد

خیلی ممنون عزیز الان ی کاربر تابیک زده ازتون معدرت خواهی کرد

اشکال نداره عزیزم مهم نیست... ایشون ت ی تاپیک احساس جای مادر بودن کردن برای ی بنده خدایی...  خرده نمیشه گرفت اقتصای سنشه. اینجا مجازیه همیشه باید سعی کرد از کنار برخی فقط بگذری و مهم نباشه برات😉

شما با جدیت تلاش کن ان‌شاءالله تاپیک بعدیت اینه ک قبول شدم با رتبه خوب😍 فضای مجازی خیلی وقتت رو میکیره مراقب باش.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...