2777
2789
سلام سوالت چی هستش؟؟

سلام ممنونم عزیزم 

دو ماه پریود نمیشم حس میکنم دارم‌یائسه میشم خیلی کلافم به حیت بخ زودی پریود میشم با نه ؟و یائسه دارم میشم با نه ؟

روز شنبه قراره شخصی رو برا آشنایی ازدواج ببینم به حست ایشون منو پسند میکنه ؟حسش بهم چیه ؟و نتیجه آخرش چی میشه ؟از اول خرداد تلفنی صحبت کردیم ولی فقط تصویری همو دیدیم حضوری ندیدیم ...ی دنیا ممنونم عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سوالت چی هستش؟؟

ریاضی پاس شدم ؟ 

قلبم مشکل داره؟ اگ ن چرا قفسع سینم درد میکنع

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
ریاضی پاس شدم ؟  قلبم مشکل داره؟ اگ ن چرا قفسع سینم درد میکنع

فاال تارووت گرفتم برات.. ریاضی قبول میشی. قلبت مشگل نداره. درد قفسه سینه بابت استرس هستش. در کل برات تا دو وعده دیگه همه مشگلات برطرف میشه