2777
2789
عنوان

گوشت ارزون

| مشاهده متن کامل بحث + 4539 بازدید | 161 پست
یارانه رو قرض دارم باید بدم به اون، با سوپر محله مون حساب دفتری دارم باید صافش کنم

باشه.. 

هر وقت حسابت را صاف کردی 

یک کیلو گوشت چرخ کرده بگیر.  ده قسمت کن تو کیسه بزار فریزر 

بعد هر دفعه یک قسمت در بیار  استامبولی پلو  درست کن. 

برای چهار نفر.  دو و نیم پیمانه برنج. پیاز و گوجه فرنگی 

باشه..  هر وقت حسابت را صاف کردی  یک کیلو گوشت چرخ کرده بگیر.  ده قسمت کن تو کیسه ب ...

🤎 ممنون عزیزم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا، الان ارده گرونه، خرما گرونه، گوشت قرمز گرونه، عسل گرونه، خیلی بده واسه من مخصوصا که بیمارم از ...

آره بخدا به من میگه هرروز 4 مغز و عسل بخور اینجوری من روزی 500 فقط باید عسل و اجیل بخورم 

آره بخدا به من میگه هرروز 4 مغز و عسل بخور اینجوری من روزی 500 فقط باید عسل و اجیل بخورم 

خیلی بده😑 دیگه دکترا هم باید فکر حیب مریضاشون رو بکنن، این نسخه رو هر کسی نمیتونه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
من زدم تو برنامه خرید انلاین گوشت چرخ کرده گوسفند نیم کیلو 190

پس 80 تومن 200 300 گرم میشه.. ولی خب بازم از هیچی بهتره 😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من زدم تو برنامه خرید انلاین گوشت چرخ کرده گوسفند نیم کیلو 190

پس تازه ربع کیلوش میشه ۹۰

قلم بگیر برای قوتش

آره قلم خیلی خوبه، خودمم نظرم روی قلمه، خیلی وقته هوس آبگوشت کردم 

دقیقا، الان ارده گرونه، خرما گرونه، گوشت قرمز گرونه، عسل گرونه، خیلی بده واسه من مخصوصا که بیمارم از ...

منطقه ما بهترین خرما رو داره (خشت)کاش نزدیکم بودین میدادمتون

ارده رو نزدیکای بوشهر داره ارزون

گوشت رو یاسوج داره ارزون

ولی شما دورید...