همینو بگو، من خیییلی وقته هوس یه قرمه سبزی پر گوشت کردم، ولی نشده دیگه
قرمه فقط با مرغ خوشمزس😍
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
ما وضع مالی مون اکیه ...اصلا نیست بگم گوشت نداریم با مرغ میپزیم
خانوادگی قرمه رو با مرغ میپزیم.. چون کسی قرمه با گوشت قرمز لب نمیزنه
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
نخریدم منم تاحالا ولی شنیدم خیلی خوبن مگه امروز یه سر برم بازار گوشت ببینم چی به چیه ولی از خدا ک پنهون نیس از شما چ پنهون از حقوق فقط 1500مونده تا اخر ماه
هییی، اوضاع همه مردم خیلی بد شده، دعا کنیم واسه هم😔😢
من خداروشکر خونه رو بابا میچرخونه اما خب گفتم بدنم خیلی سرد شده مثلا برنج خوب نیس گوشت مرغ خوب نیس برای خودم دیگه باید خودم فکرکنم خجالت میکشم بگم بابا بخره