2777
2789
عنوان

گوشت ارزون

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 161 پست
همینو بگو، من خیییلی وقته هوس یه قرمه سبزی پر گوشت کردم، ولی نشده دیگه

قرمه فقط با مرغ خوشمزس😍

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید بیشتر خیلی سنگینن 

عه، چند کیلو میشه؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
قرمه سبزی تنها غذایی ک فقط گوشت گوسفند میخواد

ما وضع مالی مون اکیه ...اصلا نیست بگم گوشت نداریم با مرغ میپزیم 

خانوادگی قرمه رو با مرغ میپزیم.. چون کسی قرمه با گوشت قرمز لب نمیزنه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

عه، چند کیلو میشه؟

نخریدم منم تاحالا ولی شنیدم خیلی خوبن مگه امروز یه سر برم بازار گوشت ببینم چی به چیه ولی از خدا ک پنهون نیس از شما چ پنهون از حقوق فقط 1500مونده تا اخر ماه

ما وضع مالی مون اکیه ...اصلا نیست بگم گوشت نداریم با مرغ میپزیم   خانوادگی قرمه رو با مرغ ...

چه جالب، من نشنیده بودم تا حالا

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
چه جالب، من نشنیده بودم تا حالا

عجیبه😁

نخریدم منم تاحالا ولی شنیدم خیلی خوبن مگه امروز یه سر برم بازار گوشت ببینم چی به چیه ولی از خدا ک پن ...

هییی، اوضاع همه مردم خیلی بد شده، دعا کنیم واسه هم😔😢

هییی، اوضاع همه مردم خیلی بد شده، دعا کنیم واسه هم😔😢

من خداروشکر خونه رو بابا میچرخونه اما خب گفتم بدنم خیلی سرد شده مثلا برنج خوب نیس گوشت مرغ خوب نیس برای خودم دیگه باید خودم فکرکنم خجالت میکشم بگم بابا بخره 

من خداروشکر خونه رو بابا میچرخونه اما خب گفتم بدنم خیلی سرد شده مثلا برنج خوب نیس گوشت مرغ خوب نیس ب ...

میفهمم💔

فک کردم فقط منم که یک و نیم سال پیش گوشت خریدم

مثل همیم