2777
2789
عنوان

سلام دعا

56 بازدید | 11 پست

دعا ها 

آیه هاو..

هرچی که ازش نتیجه گرفتید را بیاید برای ما هم بگید تا تو ثوابش شما هم شریک باشید انشالله ..

تو هر زمینه ای 

مثلا من آیه ۲۹ سوره مومنون ۷۰ مرتبه صبح ها برای خانه دار شدن

ذکر کیمیا 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

و..

منتظرم ها🥹

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

از خدا خواستم نماز خون بشم 

بم توفیقشو عطا کرد خداروشکر

فکرشو نمیکردم نماز خون بشم اخه تنبلی میومد سمتم شدید

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
از خدا خواستم نماز خون بشم  بم توفیقشو عطا کرد خداروشکر فکرشو نمیکردم نماز خون بشم اخه تنب ...

خیلی هم عالی التماس دعا.. خدا خیلی دوستت داره❤️

دعا زبونی بوده پس

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی هم عالی التماس دعا.. خدا خیلی دوستت داره❤️ دعا زبونی بوده پس

اره خیلی ساده رو به آسمون و دعای از تح دل

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
از خدا خواستم نماز خون بشم  بم توفیقشو عطا کرد خداروشکر فکرشو نمیکردم نماز خون بشم اخه تنب ...

برای سلامتی من هم دعا کن خدا خیرت بده❤

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
برای سلامتی من هم دعا کن خدا خیرت بده❤

کوچیک تر از این حرفام 

ولی چشمممم

حتما🌹

ممنونم🌷جواب گرفتید ازش؟

کوتاهم هست 

قل هوالرحمان آمنا به ی و علیه توکنا

روزی ۷ تا با خلوص نیت و توجه به معنیش

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
کوچیک تر از این حرفام  ولی چشمممم حتما🌹

اینطور نگو عزیزم قربونت💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز