rooyaaaaaa مدیر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1231 عنوان بچه ی پرحرف | مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 45 پست سلام میخوام ببینم این عادیه یانهدخترداییم ۱سال و۳ماهشه خیلییی پر حرفه بیش از حد خیلیم خود شیرین وپروئه ایا این بچه باهوشه؟😖😖 خب که چی....چیزی ندارم برا گفتن😇 1402/03/17 | 02:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hsbjagga عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 2730 اره گلم خیلیم جدیدا زیاد شده. مال پسر من مخفیه. یعنی کسی نمیفهمه و فقط نوارمغز مشخصش کرد. فقط ۳ بار ... امان از این فضای مجازی خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17683 منم یکی شو داره انگار یکی زده شبکه خبر قطع هم نمیشه دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12958 پسر دیر به حرف میاد تروخدا بع بچت مشکل نچسبون پسر خاله من چهار سال و نیمه بههه زور خواهرش ک حرف میزن ... این دیگه عادی نیست گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12958 فدات بشم ممنون ازدلداریت ولی کلا بچه من بی بی دیجیتال یا شبه اوتیسم... و ۵ ماهه تحت درمان هست وخدارو ... خداروشکر ایشالا بهترم میشهعلائمش چیا بودن گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12958 بله گلم همینو من اگه پیگیری نمیکردم تواین ۵ ماهه اینقدرتغییر نمیکرد و بیماری دیگش که تشنج مخفیه یک س ... برای تشنج چه دارویی میخوره گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12958 مشکل تشنج رو خیلیارو دیدم داشتن و شکر خدا خوب شدن یه پسر خاله دارم تقریباً شیش هفت سالی ازم ب ... حالا مشکل بچه اون خانم که جدی نیست و کنترل شده و منظورم بهشون نیستولی تشنج خیلی بده خیلی مخربه اصلا چیز ساده ای نیست گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
pichak_slp عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 12958 اره گلم خیلیم جدیدا زیاد شده. مال پسر من مخفیه. یعنی کسی نمیفهمه و فقط نوارمغز مشخصش کرد. فقط ۳ بار ... چند سالشه بچه تون گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
درسته عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 3588 فدات بشم ممنون ازدلداریت ولی کلا بچه من بی بی دیجیتال یا شبه اوتیسم... و ۵ ماهه تحت درمان هست وخدارو ... ایشالله خوب میشه علی کوچولوت
fawt_mmdi عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 6209 قربونت برم ممنون ان شاالله همیشه سلامت و دلخوش باشی الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم ... فداتشم خواهری
rooyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1231 بچه یک ساله چطور خودشیرینه؟ باورش برا همههه سخته ولی وقتی میبیننش میفهمنوقتی یه ادم جدید میبینه بخاطری که باهاش بگیره انقد حرف میزنه وخود شیرینی میکنه ببخشید الان نگاه کردم ۲سال و۳ماهشه اشتباه تایپی بود🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 خب که چی....چیزی ندارم برا گفتن😇
rooyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1231 عزیزم معلومه که باهوش وعادیه پسر من ۳ ونیم تازه گفتارش بادرمان داره راه میفته .البته مشکل داره کلا ... انشالله خوب میشهپسر دوست مامانم ۲سال پیش۴سالش بود دیدمش اصلا یک کلمه نمیتونست حرف بزنه الان ببینیش مثل بلبل ماشالله حرف میزنه خب که چی....چیزی ندارم برا گفتن😇
rooyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1231 اون فقط یه بچست چطور این همه صفت بهش چسبوندی مشخصه کلافه شدیا 🤦♀️ دیروز رفتیم خونشون ببخشید ها جلو همه به سینه های من اشاره کرد گفت مامان نگا اینا از اونای تو کوچیک تررررره ابروم رفت دلم میخواس گریه کنم خب که چی....چیزی ندارم برا گفتن😇
rooyaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 1231 میدونی عزیزم تو این تاپیک یه عده کلا جبهه گرفتن ولی متأسفانه جدیدا باب شده که مادرا انتظار دارن همه ... اره واقعا با این سن فحش یاد گرفته دایره لغات فحشش از من کاملتره وقتی فحش میده زندایی وداییم قربون صدقشم میرن😑 خب که چی....چیزی ندارم برا گفتن😇
hsbjagga عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 2730 اره واقعا با این سن فحش یاد گرفته دایره لغات فحشش از من کاملتره وقتی فحش میده زندایی وداییم قربون صد ... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ داریم به کجا میریم خداییش هرچی میریم جلو تر ملت بیشتر ادعاشون میشه و کمتر میفهمن خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
fawt_mmdi عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 6209 باورش برا همههه سخته ولی وقتی میبیننش میفهمن وقتی یه ادم جدید میبینه بخاطری که باهاش بگیره انقد حرف ... آها درسته منم دیدم از این بچها