2777
2789
عنوان

حس بدی دارم😢

319 بازدید | 15 پست

چند ساعت پیش یکی از دوستام زنگ زد بهم یهویی پشت تلفن گریه اش گرفت چیزای عجیبی بهم گفت گفت من بهت یه حس خاصی دارم  بعدشم خیلی بغض کرد گفت نمی‌تونستم این همه مدت بگمش ( من دخترم اونم دختره) تقریبا زود به زود میبینمش همیشه هم به من احساس وابستگی میکرد بهش گفتم پشت تلفن نمیشه صحبت کنیم گفت باشه حضوری بعد به نظرتون منظورش همونی که خودتون میدونین هست؟؟؟ من میدونم تو این دور و زمونه خیلیا جوگیر میشن الکی به همجنسگرایی و اینا فکر میکنن ولی توروخدا بگید زودگذره همینجوری وابسته شده من همیشه بیخیال بودم ولی این رفتارو ازش دیدم رفتم تو فکر 😕

فک نکن همه چی همچنسگرایی ه .من خودم عاشق رفیقمم جونمم واس رفیقم میدم و مث سگ دوسش دارم ولی یدرصدم ب چیزای جنسی و س‌ک‌س و ..دربارش فک نمیکنم..دست خودم نیس‌.عاشقشم.قلب‌منه.مث خواهرم برام ارزشمند!🥺

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هووووووف چی بگم کاش ارتباطتو قطع کنی

نمیدونم ضربه میخوره به هر حال بهش گفته بودم قبلا بهم وابسته نشه ولی خب دیگه ...متضاد هم هستیم از لحاظ شخصیتی من خیلی مراعاتشو میکردم چون واقعا خیلی بهم لطف میکرد و اصلا پشتمو خالی نمیکرد

نمیدونم ضربه میخوره به هر حال بهش گفته بودم قبلا بهم وابسته نشه ولی خب دیگه ...متضاد هم هستیم از لحا ...

بازم میگم بهتره قطع رابطه کنی

اینجوری برا هردوتون بهتره

این کاربری واگذار شده ✌️

منطقی باهاش صحبت کن ممکنه اون واقعا چنین گرایشی داشته باشه و از روی جوگیری نباشه و بهش بگو تایپ هم دیگه نیستید و تو گرایشت متفاوته و دوستیتون رو حفظ کن چون اون بهت اعتماد کرده که کام اوت کرده و پیش تو خود واقعیش رو نشون داده 

فک نکن همه چی همچنسگرایی ه .من خودم عاشق رفیقمم جونمم واس رفیقم میدم و مث سگ دوسش دارم ولی یدرصدم ب ...

خب تو خواهرانه بهش فکر میکنی البته نمیدونم شاید اینم منظورش همین باشه وقتی دیدمش تکلیف مشخص میشه

شاید احساس تنهایی میکنه و شمارو خواهرو همدم و پشت و پناه میدونه البته بیتگی به سنتون هم داره اما اگ ...

ارهه مشکلات خانوادگی داره بخاطر همین مراعاتشو میکنم 

خب تو خواهرانه بهش فکر میکنی البته نمیدونم شاید اینم منظورش همین باشه وقتی دیدمش تکلیف مشخص میشه

من از کجا بفهمم رفیقم دوسم داره یا ن؟ دلم میخواد باهاش بیرون برم چت کنم..من شمارشو دارم (از یکی دیگه دوستم گرفتم) ولی اون شمارمو ندارع

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍