2777
2789
عنوان

بوی بد حلق

797 بازدید | 28 پست

خسته شدم از بوی بدش اعتماد به نفسمو گرفته دائم آدامس میخورم دوست ندارم کسی نزدیکم بشه صحبت کنه خودمو ازش دور میکنم نمیدونم مشکل از کجاس...گاهی وقتا معده دردم دارم چندبار دکتر دارو داد موقت خوب شدم الان دکتر میگه باید آندوسکوپی بگیری ولی میترسم...

ینی میشه از معدم باشه این بوی بد 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مترو نیدازول همینو بس راحت میشی هشت ساعت یه بار دو تا بخور پونزد ساله راحت شدم از بوی دهن حتی صبح هم بو نمیده هیچ ضرری هم ندارد به همه همکارا دوستان آشناها دادم دعام میکنن کسی هم نمرده از خوردنش تا حالا 

ته حلق سمت راست و چپ حفره داره خورده غذا می‌ره اونجا جمع میشه و بوی بد میگیره با فشار دادن اون قسمت تکه های سفید رنگ بدبو رو میشه دربیاری بعضی ها احتیاج به عمل دارن 

مترو نیدازول همینو بس راحت میشی هشت ساعت یه بار دو تا بخور پونزد ساله راحت شدم از بوی دهن حتی صبح هم ...

تا چند وقت ؟

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

مترو نیدازول همینو بس راحت میشی هشت ساعت یه بار دو تا بخور پونزد ساله راحت شدم از بوی دهن حتی صبح هم ...

چند وقت بخورم؟

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن