میشه بگی من به عشقم میرسم اون واقن دوسم داره و اهل خیانت هس یا نه
عشق آتشین و شاهزاده خر سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛ 💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر
من به عشقم میرسم؟اون واقعن دوسم داره و اهل خیانت هس یا نه
عشق آتشین و شاهزاده خر سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛ 💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر
از مهر دوباره برم دانشگاه و درس بخونم میتونم شاغل بشم؟اصن بصرفه اس برماز اول بخونم
💛زتمامبودنی ها تو همین ازآنمن باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
اهل خیانت نیست دوست داره ولی واسه ازدواج دودله آشناس
اینک گفتین آشناس درسته ممنون ازتون من دانشگاه قبول میشم؟