2777
2789
چی بهت میرسه دل دیگرانو میشکنی ها؟! مثلا خیلی شاخی ب جا شاخ شدن تو مجازی برو ب کارت برس و انقد فضولی ...

ببین کی از فضولی داره حرف میزنه😂😐

مگه من مثل توعم ک به کامنت مردم کار داشته باشم و تو کاراشون سرک بکشم؟😂 و بله اونقد شاخ هستم ک زندگیمو مثل تو براساس حرفای یه فالگیر نسازم😏

و بعدشم وقتی نمیدونی چیشده نیا از دلشکستن حرف بزن هرچند اونقد بیکار نیستم برات توضیح بدم

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=294745701]ببین کی از فضولی داره حرف میزنه😂😐 مگه من مثل توعم ک به کامنت مردم کار داشته باشم و تو کاراشون سرک ...[/QUOTE 

اونی که تو کارای دیگران سرک میکشه تویی

تو که اعتقادی ب حس شیشم نداری چرا بقیرو مسخره می‌کنی فک کردی کی هستی توهم ی آدمی مثل بقیه ی جور داره حرف میزنه انگار شخص مهمیه تو مجازی همه شاخن توهم شاخ شو ببینم چی بهت میرسه 

‹خدا؛یارباشد!دشمن؛هزار باشد:)💙🫀› .... 
نه گلم  ازیه حس ششم یه سوالی پرسیدم تا الان درست ازاب درومده منتظر موعد اصلیم اگ اوکی شد ب همه ...

عزیزم معرفی کردی منم هم تگ کن لطفا..مرسی

لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️
قبول میشی اگه یکم فکر کردن به این کراشتو کمتر کنی

سلام

حنا ...بهم بگو کی وامم مون جور میشه؟ مبلغش؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
قبول میشی اگه یکم فکر کردن به این کراشتو کمتر کنی

سلام میشه 

راجب محمد هم بگی 

به نظرت بهم حسی داره 

براتون سوره ی کوثر میخونم خواهشا جواب بدین 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

تو بیشتر دوسش داری 

میشه منم بگید دوسم داره قصدش باهام ازدواجه واقن اهل خیانت هس یا نه؟

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  

والا نمیشه دقیق فهیمد کی راست میگه ولی یه دوستی دارم که به حس ششم معروفه 

یه بار به من گفت تو هفته دیگه آرامگاه سعدی هستی منم گفتم سر کارم گذاشته ولی وااقعا یه سفر یهویی کاری پیش اومد و رفت اونجا

اخه حرف مفت میزنه عقده بازی درمیاره  نی نی یار میگه بیادتو منو میشناسی کدوم حرف اشتباه بوده

عزیزم ماهمه قبولت داریم..و حدسات راجبمون درست بود..آدمای موفق همیشه حسود دارن اطرافشون..ایندفعه اومد چرتو‌پرت گفت گزارش میزنیم براش بره هواخوری امپر جوشش بیاد پایین

لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️