77mohiiii مدیر عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 2487 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 11274 بازدید | 1102 پست بچه هااینایی ک تاپیک میزنن فلانی حس ششمت راجع ب فلان کارچیه اونی ک حس ششم داره حرفاش واقعیه همه ازش نظرمیخوان 1402/03/17 | 01:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hananhe عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 4953 ببخشید حنانه خانم این کاربر واقعا از اون موقع خودشون رو تیکه تیکه کردن اگه میشه جواب این کاربر رو بد ... کدوم کاربر سوال شما چیه
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9395 مهاجرت نه عزیزم استراحت کن بعدبیا جواب بدهنظرت راجب من چیه.؟ینی دوسال دیگه ازدواج میکنم 😢 زودتر عقدی نامزدی چیزی نمکنم..؟مشخصاتم چیه../؟کی ازمحدودیت خانوادخلاص میشم؟ازدواجم سنتی ؟ کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9395 گفتم فعلا درگیرشی نظرت راجب من چیه.؟ینی دوسال دیگه ازدواج میکنم 😢 زودتر عقدی نامزدی چیزی نمکنم..؟مشخصاتم چیه../؟کی ازمحدودیت خانوادخلاص میشم؟ازدواجم سنتی ؟ کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
حلماوبهار عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 6486 کدوم کاربر سوال شما چیه عزیزمبنظرت مغازه شوهرم کی فروش میره؟؟ ..
ز_غوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2618 کدوم کاربر سوال شما چیه حنانه خانم لطفا منم بگو کنکور چی قبول میشم؟ ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
hananhe عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 4953 عزیزمبنظرت مغازه شوهرم کی فروش میره؟؟ یه دعا واسه فروشش، بخون
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9395 ببخشید حنانه خانم این کاربر واقعا از اون موقع خودشون رو تیکه تیکه کردن اگه میشه جواب این کاربر رو بد ... نظرت راجب من چیه.؟ینی دوسال دیگه ازدواج میکنم 😢 زودتر عقدی نامزدی چیزی نمکنم..؟مشخصاتم چیه../؟کی ازمحدودیت خانوادخلاص میشم؟ازدواجم سنتی ؟ کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
شقققایق عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 9395 کدوم کاربر سوال شما چیه نظرت راجب من چیه.؟ینی دوسال دیگه ازدواج میکنم 😢 زودتر عقدی نامزدی چیزی نمکنم..؟مشخصاتم چیه../؟کی ازمحدودیت خانوادخلاص میشم؟ازدواجم سنتی ؟ کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙 درخواست دوستی قبول نمیکنم درخواست ندید🙏
ماه_شبگرد عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 8948 هردوش بله مرسی بعد اینکه فاال چن درصد درسته؟ میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین
ممدقلی_مومو عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 1098 کدوم کاربر سوال شما چیه نمونه قبول میشم ماه بعد؟و یه کاربر دیگه هعی سوالش رو میپرسه
hananhe عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 4953 در کل به نظرت میتونم رفعش کنم اره کل زندگیتو درگیر گذشته این مزاحم کردی ازت چیزی داره دستش