2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

667 بازدید | 30 پست

رابطه من با خواهرشوهرم خیلی معمولیه ، امشب خونه مادرشوهرم بودیم دیدم وسایل آش آماده کردن گفت خواهرشوهر میخواد جمعه آش بپزه که هفته آینده میخواد بره مکه خودش باشه آش بپزه دیگه آش پشت پا براش نپزیم . من فقط گفتم به سلامتی.

خواهرشوهرم اونجا بود و من گفتم اگر کاری بود رو من حساب کنین. ولی خواهرشوهر حرفی از دعوت و آش نگفت . امشب به شوهرم گفتم از خواهرش بپرسه دعوت گیرون داره یا نه . بعد که پرسید خواهرشوهرم گفت کسی رو دعوت نکرده و فقط قرار جاریم و با اونیکی خواهرشوهرم برای پخت آش برن و خانوم تو چون بچه کوچیک داره نیایین میوفتین به زحمت!!

شوهرم گفت اگر کاری هست خانمم میاد . گفته نه اون دوتا هستن دیگه ، حالا شاااید به خانمت زنگ زدم اونم بیاد!

من بهم برخورد با جاریم و خواهرشوهر دیگه م هماهنگ کرده ولی به من چیزی نگفتن. گفتم موبایلمو خاموش میکنم که زنگ نزنه ، ولی اون موقع همه جا رو پر میکنه من به فلانی زنگ زدم موبایلش خاموش بود نیاد . اگرم بخوام برم که حس خوبی ندارم چون نمیخواسته من برم و خودمو انگار به زور جا دادم...چکار کنم یعنی

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چه جور مکه رفتنیه

حج واجب 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

گفته آش میپزیم به خونه فامیل میدیم . یعنی ما رو بافامیل یکی دونسته

اگه نری ناراحت نمیشی؟ به دلت رجوع کن که بعدا نارحت نشی

دوست داشتم برم که به شوهرم گفتم بپرسه ، ولی از طرف دیگه انگار خودمو کوچیک کردم . چون نمیخواسته ما رو دعوت کنه و الان انگار به اجبار میخواد زنگ بزنه

بنظرم بخاطر بچه داری مراعات کرده ناراحت نشو

ولی واقعا موندم اینا که جدیدن میرن مکه دیگه مثل قبل حلالیت نمیخوان انگار… عمه شوهر من خیلی خیلی غیر نرماله کلی هم پشت سر من بدگویی کرده بعد دو سال پیش پدرم فوت شد نه خودش نه دختراش نه پسراش که همه هم سن مامان منن نه زنگ زدن تسلیت بگن نه هیچچچچ مراسمی از پدرمو شرکت کردن بعد الان من نرفتم دورشون پیغام داده با متلک دوست داشتیم ببینیمش…

منم ۸ ماهه باردارم گفتم بگید نمیتونه بیاد بشینه اونجا

زنگم سختشه اصلا

والا بجای اینکه اون بیاد دنبال حلالیت از من انتظار داره من برم … منم به پی پیم حسابشون نکردم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
نمی خواست به شوهرت بگی خودت گفته بودی  که

خودم گفتم ، ولی گفت نه ممنون کاری نیست و چون حرفی از دعوت نزد من شک داشتم یعنی دعوت هستیم یا نه . به خاطر این به شوهرم گفتم ازش بپرسه،گفتم اگه بخواد دعوت کنه و یهو شب جمعه زنگ بزنه من نمیتونم به کارهام برسم بالاخره باید لباس آماده کنم و آرایشگاه برم و....

ولش کن بابا بهتر که دعوت نکرده به بچه کوچیک چجوری میخواستی کمک کنی من زنداییم بچه کوچیک داره وقتی تو کارا کمک میکنه میگم تو رو خدا به بچه برس برا چی بلند میشی من بچه داشته باشم ته یه وقتش دست به سیاه و سفید نمیزنم اگه لازم نباشه

رسیدن بهش سخته ولی من خیلی قوی ام