2821
2789

نه بابا 

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۲ قسمت دیگه داره

دوتا یا یکی؟

خب خداروشکر همش فکر میکردم تموم شد اینجوری😂🥲

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
فیلمش قشنگه؟ ارزش نگاه کردن داره؟

بله خیلی

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792