2777
2789

شب ها موقع خواب یک بالشت بزار پاهاش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

زانوی شوهرمنم بشدت درد میکنه یه قرص ناپروکسن ۲۵۰ دادم با یه قرص دیکلوفناک( آلفن ایکس ال) روشم یه پماد ویشکا زدیم و بستیم

بقیش هم توکل بخدا

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زانوی شوهرمنم بشدت درد میکنه یه قرص ناپروکسن ۲۵۰ دادم با یه قرص دیکلوفناک( آلفن ایکس ال) روشم یه پما ...

ن زانوی شوهرم اینقدر درد نمیکنه ک بخواد قرص بخوره ولی امشب برای اولین بار گفت زانوم اذیتم میکنه نگران شدم

امشب زدم ولی ی درمان اساسی میخوام ک مفاصلش تقویت بشه

اول که قطعا مراجعه به پزشک و مصرف داروهای مکمل الویت هست،بعد پای مرغ بگیر کامل به فلفل دلمه سیر پیاز ادویه جات بزار بپزه اونقدر که استخوانش هم بتونی پوره کنی،میکسش کن لیته بندی کن توی تمام غذاهات مثل عصاره مرغ و گوشت استفاده کن من دیسک‌گردن دارم پزشکم این دستور رو دادن

اول که قطعا مراجعه به پزشک و مصرف داروهای مکمل الویت هست،بعد پای مرغ بگیر کامل به فلفل دلمه سیر پیاز ...

قبلا این کارو میکردم خیلی وقته دیگه وقت نکردم🤦‍♀️اتفاقا پای مرغ تو فریزر دارم فردا درست کنم براش