2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4340 بازدید | 107 پست
😔😔😔😔😔😔😔 ره نظرم ببخشش من نمیدونم چطوری داری باهاش زندگی میکنی ولی اگه دیدی خیلی داری شکنجه می ...

دارم میرم مشاور میرم بهم گفت دارو بخور 😔 اما نمیخورم ولی مرتب مشاوره میرم

رویام بورسیه گرفتن کره ی جنوبی🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که تقاصشو با مرگ پسرش داده بزرگ ترین داغ رو دلش...

اوه اوه تو نمیدونی اون چه مار افعیه اصلا دلم برای پسرش خیلی سوخت اگه ببینیش میگی مگه میشه همچین ادمی اینکارو کرده باشه خودش دختر داره همسنم از من کوچکتر ببینیش میگی این حضرت محمده 

اوه اوه تو نمیدونی اون چه مار افعیه اصلا دلم برای پسرش خیلی سوخت اگه ببینیش میگی مگه میشه همچین ادمی ...

آشغال عوضی لجن به خدا تو خبر نداری از توی زندگیش صدرصد زجر میکشه خدا بی جواب نمیذاره کارشو

هروقت خونه میگیرین آوارتمان بگیرین

بعدشم زود کلیداونو عوض کنین

تو بودی زندگی میکردی؟

نمیدونم  چون من جای تو نیستم .چون تنهام شاید اینکارو میکردم .ببین بعدم زندگی الکی نیست که  این موارد مال قبل از  ازدواج بوده ولی اکثر مردها این موارد رو دارن منتهی تو متوجه شدی زنهای دیگه متوجه نمیشن ولی همه مردها تینجورین باور کن منتهی شوهر تو ادم ساده ایه بعد به تو مطمئنم خیانت نکرده چون اگه کرده بود اصلا بهت نمیگفت

نمیدونم  چون من جای تو نیستم .چون تنهام شاید اینکارو میکردم .ببین بعدم زندگی الکی نیست که   ...

خیلی سادس اگه نبود گول بیوه ها و زنای متاهلی که گفتن تنها دلخوشیم تویی شوهرم معتاده رو نمیخورد آشغالااااا 

خیلی احمقه شوهرممم خیلی ریز ترین جزئیاتو برام تعریف میکرد میگفتم نگووووو

آشغال عوضی لجن به خدا تو خبر نداری از توی زندگیش صدرصد زجر میکشه خدا بی جواب نمیذاره کارشو هروقت خو ...

ببین ی زندگی داره اصلا تو باورت نمیشه مستاجر نمیخواست که اون خونه که من نشستم همیشه خالی بود گاهی وقتا میومدن ی جوری بود که تو فکر میکردی امنه ولی هیچ جا امن نیست

من چهل و چهار سالمه جای مادر تو هستم

خب چرا نمیرین خارج از کشور؟

منم مامانم از بابام جدا شده تازه خیلی از شما بزرگتره

من ازدواج کردم رفت ترکیه البته قبل ازدواج منم میخواستم برم اما خیر سرم عاشق شوهرم شدم 

مامانم انقد شاده و سر حال انگار اون ۱۸ سالشه من ۵۰

تازه نیخواد ازدواجم کنه 

برین خارج از کشور :)

مردای ایرانی لجنن

خیلی سادس اگه نبود گول بیوه ها و زنای متاهلی که گفتن تنها دلخوشیم تویی شوهرم معتاده رو نمیخورد آشغال ...

شوهرت ادم خوبیه .اشتباه کرده تو زندگیش بزرگترین اشتباهش این بوده که اینا رو بهت گفته ببخشش اون زندگی رو درست کن اون مرد رو درست کن نزار زندگیت به خاطر گذشته و ی سری زنهای کثیف از هم بپاشه پای زندگیت وایسا بعدم به رابطه تون اهمیت بده تو از زندگی مردم خبر نداری من خیلی چیزها دیدم زنها خیلی عذاب میکشنن از دست مرداشون خیانت میبینن اما زندگیشونو ول نمیکنن میشینن زندگی میکنن

خب چرا نمیرین خارج از کشور؟ منم مامانم از بابام جدا شده تازه خیلی از شما بزرگتره من ازدواج کردم رف ...

شاید اینکارو کردم واقعا اینجا شبیه قفس شده برام باورت میشه اون دنبال منه هر چند وقت ی بار ادم میفرسته 

شوهرت ادم خوبیه .اشتباه کرده تو زندگیش بزرگترین اشتباهش این بوده که اینا رو بهت گفته ببخشش اون زندگی ...

اونایی که میشینن زندگی میکنن حتما زیر زیرکی دوست پسر میگیرن و با دوست پسر کم سن تر از خودشون خوشی هاشونو میکنن 

منم میترسم در آینده مثل همونا شم

یه حرص یه غرز یه نفرت تو دلمه