2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4340 بازدید | 107 پست
نمیشد شکایت به کی میکردم یارو نصف تهرون مال اونه ی حاجی بازاریه خرش میرفت مردم میدیدنش تا کمر جلوش خ ...

راست میگه بابا اینجا ایران همه چی رو کاکل این حاجیا میچرخه الهی خیر نبینن که بنام دین سر دین رو میبرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا عملش زشتشون با خودش امتحان میکنه هرکی با آبروی کسی بازی کنه خدا با آبروش بازی میکنه شک نکن

تو نمیدونی من چه شبایی نشستم تا صبح گریه کردم ارزو کردم بمیره دلم میخاست برم خفه ش کنم حس ناتوانی داشتم چند تا خواستگار داشتم نتونستم بهشون جواب مثبت بدم برم سره زندگیم الان نگاه میکنم میبینم مردم صاحب زندگی شدن من هیچکسو ندارم تک فرزند بودم بابام با سکته قلبی بچه بودم مرد مادرم ریه هاش عفونت گرد تو پنجاه سالگی فوت گرد این با زندگی من چطور بازی گرد اون لحظه تو نمیدونی صورت چندش اورش هنوز یادمه الان سنشم رفته بالا ی عزت واحترامیم داره نوه دارم شده فلان فلان شده چند کقت پیش دیدمش  حالم به هم خورد قشنگ گلاب به روت بالا اوردم اونم همونجوری با منظور بهم نگاه میکرد باور کن که دلش میخاد صیغه اش بشم اونموقعه هم بهم چند بار گفت دیگه 

خوب باهاش ازدواج میکردی حداقل مهریه میگرفتی ازش بعد طلاق میگرفتی بعد دیگه میگفتی ازدواج هم کردی  ...

من اونو میدیدم بالا میاوردم دستشو گذاشت رو دهن من بهم تجاوز گرد چطور زنش میشدم

میدونم زنش میشدی سوری ولی بعدش سریع طلاق میگرفتی 

سوری چیه اون میگفت عین جمله اش خودم زخمیت کردم خودمم دندم نرم میگیرمت صیغه ات میکنم حالت خیلی بد میشه این حرفو میشنوی نتونستم 

خیلی واقعا زجر آوره ولی تاوان کارش پس میده شک نکن

هیچ تاوانی پس نداده خدا کنه به خاک سیاه بشینه  اخه هنوز مردم بهش التماس میکنن بهشون پول بده ماه رمضونا کیسه کیسه برنج کیسه کیسه ارزاق به نیازمندا میده  اونهمه ثروت فقط ی پسر جوونش چند سال پیش مرد دل من خنک نشد چون ی جوون بود با هزاران ارزو اون باید از خودش تقاص پس بده که بعید میدونم ببین الان من برم بهش بگم  من اینجور شد وضعیتم برام زندگی درست میکنه میدونم ولی نمیتونم دوست داره منو هنوز چشمش دنبال منه خیلی عجیبه اما من خیلی ازش متنفرم چهل سال ازم بزرگتره

دلیل نمیشه ازدواج نکنی که عزیزم... درسته من شنیدم هنوزم تک و توکی از خانواده ها هستن که برگه آزمایش ...

اخه نمیتونی واقعا نمیتونی وقتی نگاه میکنی به ی کسی که میخاد با اشتیاق باهات ی خونه بسازه تو میخای حقیقت رو بهش بگی اما نمیتونی و کقنی میخای پنهان کنی احساس میکنی داری سر طرف ی کلاه بزرگ میزاری بنابر این میگفتم نه 

اخه نمیتونی واقعا نمیتونی وقتی نگاه میکنی به ی کسی که میخاد با اشتیاق باهات ی خونه بسازه تو میخای حق ...

عزیزم الان دیگه ب راحتی درس میکنن بکارتتو. دیگه مث قدیم ک نیس. نصف دوستام بکارت نداشتن ازدواج کردن طرفشون هم مشکلی نداشته 

عزیزم الان دیگه ب راحتی درس میکنن بکارتتو. دیگه مث قدیم ک نیس. نصف دوستام بکارت نداشتن ازدواج کردن ط ...

موضوع من اصلا بکارت نبود و نیست موضوع این بود که من نتونستم با این درد کنار بیام نشد به مردی اعتماد کنم نشد که  بگم بیخیال بهش نمیگم احساس کردم دارم سرش کلاه میزارم نکردپ فکر کردم با ازدواج با هر مردی بهش ظلم میکنم امیدوارم چون زنی درکم کنی

موضوع من اصلا بکارت نبود و نیست موضوع این بود که من نتونستم با این درد کنار بیام نشد به مردی اعتماد ...

منم بکارت ندارم متاسفانه کاملا درکت میکنم ولی چن سالی بود با ی نفر دوست بودم و میدونست بکارت ندارم و مشکلی نداشت و طرف کارخونه داره و وضع مالیش هم از ما خیلی بهتره. دوسم داره. اینارو میگم ک بدونی همه مردا بکارت براشون مهم نیست 

موضوع من اصلا بکارت نبود و نیست موضوع این بود که من نتونستم با این درد کنار بیام نشد به مردی اعتماد ...

من باشم بهش نمیگم ولی تو میگی عذاب وجدان داری میتونی بهش بگی و بگی مقصر خودت نبودی شاید درکت کرد. البته اگه خواستگارت آشنا نباشه