__nafis مدیر استارتر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 3350 عنوان خدایا شکرت🥰 86 بازدید | 7 پست خانما امروز بعد مدتها تلاش برای ی کاری تونستم موفق شم خیلی خوشحالم🌼امیدوارم همه به ارزوهاشون برسن هر نر خری که درخواست دوستی میده مادرش قهوه اس☕️ 1402/03/17 | 00:08 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاااابر_بی_سایه عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 975 میشه ی صلوات مهمونم کنید که مشکلم حل بشه قلبم داره میترکه حس میکنم به ته خط رسیدم مهربونا دعای شما گیراست با ی مشکلی دوساله دست و پنجه دارم نرم میکنم دریغ از ذره ای آسودگی لایک کنید منم براتون بفرستم تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩❤️👨 یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
ariana_m عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5697 با اجازه استارتر خانما لطفا سه تا تاپیک اولم رو گزارش بزنید. اگه گزارش زدید لایک کنید براتون صلوات بفرستم.. مرسی Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.
__nafis مدیر استارتر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 3350 میشه ی صلوات مهمونم کنید که مشکلم حل بشه قلبم داره میترکه حس میکنم به ته خط رسیدم مهرب ... فرستادم گلم خدا کمکت کنه هر نر خری که درخواست دوستی میده مادرش قهوه اس☕️
77harli عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 7421 اگه بابت هر نعمتی ک خدا بهت داده خدارو شکر کنی به همه چی میرسی 🌷 🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
reyyhaan عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 33274 به به چه تاپیک خوبی🥰ان شاءالله همیشه دست خدا همراهت باشه عزیزم تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹