2777
2789

دلت گرفته؟!!

عین منی

نمیدونی چرا هیچیت ب هم جور نمیشه

بازم عین منی

ولی دلتو بسپار بخدا چاره همینه فقط

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی تنهامم

خدا مونس همه آدمای تنهاس

از ته دلت بهش بسپار

با باور قلبی دلتو بهش خوش کن

چاره سازت میشه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

کاش دنیا نبود که منم باشم"

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من که میگم بعضی افریده میشن تا باقی بادیدن اونا قدر داشته هاشونو وچیزی که خدابه اونا داده روبدونن مثلا خودم منو گزاشته مجردتا۳۵که هرکی ازدوستام باهمسرش مشکل پیدامیکنه بادیدنه من میگه باز خداروشکر که مجردوتنهانیستم

بخاطر خودت هسی زندگی کنی 

ب خودت اهمیت بده 

فقد ب فکر خودت باش 

ب این فک کن هیچکی اونقدرا که نشون میده ب فکر غصه های تو نیس 

چه غمگین باشی 

چه شاد همش میگذره 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️