۹۳mahya مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 1947 عنوان همسرم یه دختر رو برای منشی آورده دفترش 4630 بازدید | 132 پست خانما شما باشید میزارید همسرتون با یه دختر تو دفتر کارش کار کنن و تنها باشن من دو روزه داغونم حالم بده بد جور با شوهرم دعوام شد بهم حق نمیده مخالف باشم 1402/03/16 | 23:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاعشقم11 عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 4141 منم دوست ندارم اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
واتساپ80 عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 8987 باهاش صحبت کن اروم که حساسی منطقی باشه درک میکنه لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
sahar3460 عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 854 انقدر همه بد شدن که منم استرس میکشم اک جات باشم و بنظرم حق داری
sofyeazi عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 3748 به شوهرت اعتماد نداری؟ ✯نامهای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:) ️
پینگونیوم عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 20019 حق داری.، یه گنده کاری هایی تو محیط کار دیدم که نگو و نپرس! یا ارحم الراحمین
rufus عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 4433 اره😐اگر قراره با یه کارمند دختر حالی به هولی بشه که هیچی! اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟ [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]