2777
2789
عنوان

مزوتراپی

83 بازدید | 12 پست

سلام دوستان تاحالا مزوتراپی برای موهاتون انجام دادین؟ 

اگه انجام دادین نتیجه ای گرفتین ازش؟ 

مثلا موهاتون پرپشت شده؟ 

یا ریزش موهاتون قطع شده؟ 

اونایی ک تجربشو دارن چند جلسه باید انجام داد تا نتیجه حاصل بشه و دردش تا چه حده اصا درد داره یا نه؟ 

و اینکه شنیدم تا یه تایمی نباید بعدش موهارو بشوریم دقیقا چه مدت نباید موهارو شست؟ 

ممنون میشم تجربیاتتون رو تو این زمینه باهام به اشتراک بزارین🌼❤

🍀🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحقیق کردی چجوریه؟هزینش چقده؟

نه تازه شروع کردم پرس و جو کردن ک ببینم چجوریاست خیلی اتفاقی امشب توی اینستا دیدم یه کلیپ ازش و گفتم اینجا بپرسم از خانومایی ک تجربشو داشتن ببینم چجوریه اطلاعی از قیمت و ایناش ندارم فعلا عزیزم

🍀🍀
یعنی پشت سرت تتبلی تخمدان داری یا تیرویید یا پرولاکتین بالا 

تنبلی تخمدان داشتم، یه سال قرص و دارو مصرف کردم و سایز تخمدانم به حد معمول رسید و پریودام منظم شدن، دیگه دیدم معدم بخاطر قرصا اذیت شده گذاشتم کنار بجاش شروع کردم ورزش، کلی لاغر شدم حالا تو فردا میخوام برم چکاپ کامل و ازمایش هورمونی و اینا بدم، اگه وقت کردم تو این هفته، برم یه سونو هم بدم ک ببینم بعد یه سال ورزش تخمدانم اوکیه یا نه چون پریودام منظمه ریزش موهامم خیلی خیلی بهتره اما جای خالی موهای ریخته شدم دیگه در نیومده 

🍀🍀
تنبلی تخمدان داشتم، یه سال قرص و دارو مصرف کردم و سایز تخمدانم به حد معمول رسید و پریودام منظم شدن، ...

چی نوشتم🤦🏻‍♀️😂تو فردا😂🤦🏻‍♀️اشتباه تایپی بود ببخشید

🍀🍀