2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه دیگ یکی از چیزای جن عاشق همینه ازدواج بهم میزنه 

دقیقا.ی چیزی بگم شاید باورتون نشه.من میخواستم باردارشم.ی مشکل زنان خیلی سخت پیدا کردم که راهش جراحی بود و ۹۹ درصد ادما ۶ ناه بعد از جراحی باردار میشن و تا ۱۰ سال اثری از بیماری نیست.ولی من بعد از جراحی بیماریم عود کرد و میگن جن عاشق در رحم نفوذ میکنه و بیماریهای بدی میاره

دختر۹ ساله.پسرم
دقیقا.ی چیزی بگم شاید باورتون نشه.من میخواستم باردارشم.ی مشکل زنان خیلی سخت پیدا کردم که راهش جراحی ...

اگه تو متاهلی دچارش بشی شنیدم باعث میشه شوهرت خیلی نتونه نزدیکت بشه و همین مشکلات بچه 

دیگه چ علامت هايي دیدی ک شک کردی 

اگه تو متاهلی دچارش بشی شنیدم باعث میشه شوهرت خیلی نتونه نزدیکت بشه و همین مشکلات بچه  دیگه چ ...

من خیلی مشکل زنان دارم.بخدا هیچکس باورش نمیشه هر روزه هفته دکتر زنانم

دختر۹ ساله.پسرم
فقط مشکل زنان دلیل جن عاشق نیس عزیزم برای من خیلی چیزا پیش اومد ک گفتن 

نه این نیست فقطها.الان بزرگترین مشکل اینه که من بعد از ۶ ماه جراحی نباید ضایعات بیماریم برمیگشت.همش دعوا دارم با شوهرم.همش خسته ام.بدنم کبوده.اصلا هیچ تمایلی به مسائل ج.ن.س.ی ندارم.و خیلی چیزای دیگه

دختر۹ ساله.پسرم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز