2777
2789

ارزو مادر شدن مونده ب دلم اما میترسم مث خودم بدبخت بشه تو این زندگی ب خاطر همین میترسم ک بچه بیارم😭خدایا خودت کمکمون کن خودت دلت ب حالم بسوزه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم.

چرا این جوری شد ازدواج تون از اولم دوسش نداشتین

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
عزیز دلم. چرا این جوری شد ازدواج تون از اولم دوسش نداشتین

چرا ب خواست خودم ازدواج کردم عاشقش بودم اما حالا میفهمم ک چ خاکی ب سرم شده تاپیک قبلیم توضیح دادم😭

ب خدا من دور از چشم شوهرم قرص میخورم تا بچه نیاد وبدبخت بشه😭

همین که عاقلی مثل اکثر مامانای اینجا یه بچه بدبخت به دنیا نمیاری و بعد کاسه چه کنم چه کنم دست بگیری خودش خوبه امیدوارم روزای خوب‌زندگیت هم بیان.

کاش خواهر منم مثل تو فک میکرد

درحالی ک میدونست شوهرش چطوره باردار شد

الان با یه بچه یساله داره طلاق میگیره و تکلیف بچه مشخص نیس

انقد غصه خواهرزادمو میخورم که گردن درد میگیرم

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
کاش خواهر منم مثل تو فک میکرد درحالی ک میدونست شوهرش چطوره باردار شد الان با یه بچه یساله داره طلا ...

انشالله خدا بهتون کمک کنه من نه تاجایی بتونم جلوگیری میکنم همش میگم خدایا تا اخر عمرم نازا باشم ولی بچه ای تو زندگیم نیاد😔