2777
2789
عنوان

مردی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 50 پست

من دستشم می‌بوسم چون داره واسه زندگی مون تلاش می‌کنه رفیق باز نیست الکی به بهونه ی کار نمیپیچونه خونه رو اگه اینجوریه خودم دور خستگیش میگردم و میگم زودتر بره بخوابه چون روز تعطیلش رو اختصاص میده به خانواده ش.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده ی خدا برای خودشم وقت نداره.  کار هم که میکنه برای زن و بچش و خودشه دیگه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اینطور فکر نمی‌کنید که کارش در اولویت قرار داره و زنش اولویتش نیست؟ یا اعتیاد به کار داره؟

بستگی داره تو چی میخوای 

کارو برای تو و زندگیش میکنه اگ تو ناراضی باشی باید یکم از تایم کارش بزنه ول توقعی هم ازت نداشته باشه 

ول من مثلا از خدامه از شوهرایی ک خیلی ب آدم میچسبن خوشم نمیاد

اخه نیاز مالی نداره که تا این ساعت کار میکنه 

خب اگه اینجوریه ازش بخواه کمتر سرکار بره یا حداقل مرخصی های بیشتری بگیره تا کنارت باشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸